Tartipe
Centipat
Daha fazla
Merhaba yaklaşık 2 hafta önce garantiye kulaklığımı yolladım, ürünün iskeleti kafamda ikiye ayrıldı. 2 haftadır ürünü sitelerinden takip ediyorum ve her gün baktığımda ürün garanti kapsamında elimize ulaştı diyordu ve fiyat ve yapılan işlem kısmı da boştu. 2 gün önce siteye girdiğimde böyle bir kayıt bulunmamaktadır dedi ben de markayla WP üzerinden iletişime geçtim ve bana ürünün genel test ve kontrolleri yapıldı. Cihazda kullanıma bağlı olarak kırık tespit edildi. Üretime dayalı bir hata olmadığından cihaz garanti dışı olarak değerlendirildi. Fiyat KDV dahil 500,00 TL. Ürün bugün kargoya verilmiştir dedi. Ancak bunun ne anlama geldiğini tam olarak anlayamadım çünkü ben garanti dışı bir uygulama talep etmedim ve takip sitesinde de herhangi bir bilgi yoktu. Kimse bana buraya ödeme yapacaksın gibisinden bir şey ya da ücret budur yapmak ister misiniz diye sormadı ki kulaklığın kendi fiyatı 800 lira çok saçma bir fiyat sunuyorlar. Bu durumda ürünü karşıdan ödemeli falan mı yolladılar anlamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: