İlginç takıntılarınız veya alışkanlıklarınız neler?

Hocalarım Revo Uninstaller indirerek appdata regedit ve benzeri yerlere bakmanıza gerek yok program üzerinden sildiğiniz zaman hiçbir dosya bırakmıyor.
Biliyorum fakat bu yeterli gelmiyor. Sisteme leke bulaştı bir kere. Ama tuhaftır ki bu sadece Windows kullanırken oluyor. Linux kullanırken daha rahatım. :D

Güvenemeyip kendim bakıyorum hep :D

İlgini takıntı veya alışkanlıklarınız neler? Benimki dizilerde veya oyunlarda geçen ve hoşuma giden müzikleri çok fazla dinliyorum. Üstüne o müziğin dizi ve oyunda hangi anlarda çaldığını sürekli düşünüp hayatımın hangi noktalarında çalabileceğini falan hayal ediyorum. Bence hoş bi' aktivite. Sizinkiler neler?
Yok.

Dinlediğim müziğin dışarıya kesinlikle gitmemesini sağlarım. Olmadı dinlemem.

Hocam bu takıntı bende de var. Arabada yüksek sesle müzik açsalar hemen kısmalarını isterim. Tek başımayken sesi az açıyorum sorun olmuyor ama sınıfta son ses müzik açtıklarında kafayı yiyecek gibi oluyorum. Herkesi rahatsız ediyormuşum gibi hissediyorum.

Onun dışında bir yerde bir düğüm gördüğümde onu çözmeden içim rahat etmiyor. Birkaç kere düğüm açacağım diye tırnağımı bile kırdım.

Bir dostumu biraz durgun göreyim hemen ben mi bir şey yaptım, istemeden kırdım mı diye düşüne düşüne bir hal oluyorum. Ancak sorunu anlatınca ve o sorunun benimle ilgili olmadığına ikna olunca rahatlıyorum. Bir de yaptığım bir davranışa çok küçük de olsa ters bir tepki verseler içim içimi yiyor hoşlanmadıkları bir şey yaptım diye.

Matematikte bir soruyu çözemeyince aklım o soruda kalıyor. O sorunun çözümünü öğrenmeden içimdeki huzursuzluk gitmiyor.

Defter düzenine aşırı dikkat ederim. Boşluklar, başlıklar vs. hep orantılı durur. Tuttuğum notları okurken bir orantısızlık görsem hemen dikkatim dağılır.
Daha çok takıntım var. Hepsini yazsam okumaya üşenirsiniz.:D

İlgini takıntı veya alışkanlıklarınız neler? Benimki dizilerde veya oyunlarda geçen ve hoşuma giden müzikleri çok fazla dinliyorum. Üstüne o müziğin dizi ve oyunda hangi anlarda çaldığını sürekli düşünüp hayatımın hangi noktalarında çalabileceğini falan hayal ediyorum. Bence hoş bi' aktivite. Sizinkiler neler?

Bir kızdan hoşlanmam için onunla keyifli bir Max 5dakikalık bir sohbet yeterli oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı