- Makaleler
- 3
Bence tam bir para tuzağı. WW bir arabaya 750.000TL verene kadar neler neler var.GOLF R 750.000₺'ye basınca giden araç görün.
Bence tam bir para tuzağı. WW bir arabaya 750.000TL verene kadar neler neler var.GOLF R 750.000₺'ye basınca giden araç görün.
Beğenmiyorum ama bende benzer segment bir araca biniyorum. Sadece eleştiri yapıyorum. Herkes ister bir BMW gibi arabalara binmek.Beğenmediniz arabaları almak için gece gündüz çalışıyoruz. Hız yapmak istiyorsan vereceksin parayı alacaksın BMW filen Clio'dan neyin hızını bekliyorsun.
Kesinlikle katılıyorum. O paraya bir sürü araba var. Volkswagen'a o para verilmez bence.Bence tam bir para tuzağı. WW bir arabaya 750.000TL verene kadar neler neler var.
Ben artık beğenmemeyi geçtim. İstanbul gibi bir şehirde yaşayıp toplu taşımanın olduğu yerde zaten düşük class araba almanın bir anlamı yok bu biraz ''Arabam var yaa'' tarzı. Yemiyor içmiyor arabanın vergisine, benzinine parayı bastıklarını söylemezler. Alacaksan da artık en kötü 2-3 yaşında bi' Alman, Japon arabası al bari de mekaniklerde sürünme.Beğenmiyorum ama bende benzer segment bir araca biniyorum. Sadece eleştiri yapıyorum. Herkes ister bir BMW gibi arabalara binmek.
Ülke şartlarında olsa dert olmasa dert.Şu anda Doblo var araba gitmiyor, yokuşları yüksek devirlerde çıkmak gerekiyor. Şöyle bir 525d Xdrive olsa ne güzel olur.
Şöyle bi' Nissan GTR, Alfa Romeo Quadrifoglio ya da M5 falan. Hayal gücünü açmışken dibine kadar zorla bariŞöyle bir 525d Xdrive olsa ne güzel olur.
Eyvah, altı delik emektar.Renault Broadway
Alfa Romeo Quadrifoglio çok bilinmiyor ama araba efsane ya.Şöyle bi' Nissan GTR, Alfa Romeo Quadrifoglio ya da M5 falan. Hayal gücünü açmışken dibine kadar zorla bari
Eyvah, altı delik emektar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.