Gaza Basınca Gitmeyen Araba Markaları

Beğenmediniz arabaları almak için gece gündüz çalışıyoruz. Hız yapmak istiyorsan vereceksin parayı alacaksın BMW filen Clio'dan neyin hızını bekliyorsun.
Beğenmiyorum ama bende benzer segment bir araca biniyorum. Sadece eleştiri yapıyorum. Herkes ister bir BMW gibi arabalara binmek.
Bence tam bir para tuzağı. WW bir arabaya 750.000TL verene kadar neler neler var.
Kesinlikle katılıyorum. O paraya bir sürü araba var. Volkswagen'a o para verilmez bence.

Beğenmiyorum ama bende benzer segment bir araca biniyorum. Sadece eleştiri yapıyorum. Herkes ister bir BMW gibi arabalara binmek.
Ben artık beğenmemeyi geçtim. İstanbul gibi bir şehirde yaşayıp toplu taşımanın olduğu yerde zaten düşük class araba almanın bir anlamı yok bu biraz ''Arabam var yaa'' tarzı. Yemiyor içmiyor arabanın vergisine, benzinine parayı bastıklarını söylemezler. Alacaksan da artık en kötü 2-3 yaşında bi' Alman, Japon arabası al bari de mekaniklerde sürünme.

Şu anda şirket Doblo’su var araba gitmiyor, yokuşları yüksek devirlerde çıkmak gerekiyor. Şöyle bir 525d Xdrive olsa ne güzel olur. Bu arada geçen G30 530i sürdüm araba canavar gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı