Gazze'nin roketleri neden hiçbir şekilde İsrail'e ulaşmıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 yılda toparlandılar. Evleri padişahın sarayları gibi olmadı belki ama ekmek yiyebildiler ve okuma-yazma öğrendiler.
Ha o zaman sen şunu da dersin halk birileri gibi yurt dışından özel diktirilen takım elbise giyemedi, bilmem ne içemedi ama karnı doydu. Dininin yazdığı Kuran'ı okuyamayacak kadar cahil oldular ama okuma yazma öğrendiler.
 
Şu anda Türkiye denge politikasında değil. Filistin için garantörlük yapmaya çalışıyorlar.
E bu garantörlüğü bizle niye tartışıyorsun? Git gerekli mecralara, oralara şikayet et. Yapmayın, etmeyin böyle de.
 
Senin bence var ya Türkiye'nin Mustafa Kemal Atatürk döneminde atamız'ın girdiği savaşlardan bile nefretin vardır bence. Ya da dur dur tam tersine orada da karşı tarafları tutmaktan zevk alıyorsundur?

Türkçü birisine bunu söylemen çok komik dostum. Atatürk şu an olsa ülke için en iyi olanı tarafsızlığı ve ilişkinin kötüye gitmemesini savunurdu. Atatürk'ün ilkeleri ve düşüncelerini kavrayamamışsın.
 
Ha o zaman sen şunu da dersin halk birileri gibi yurt dışından özel diktirilen takım elbise giyemedi, bilmem ne içemedi ama karnı doydu.
Ulan konuyu nere getirdin. Yeni kurulmuş Cumhuriyetin bütün bireylere güzel bir kumaşla baştan sona donatacağı nereden çıktı? Adamlar ekmek yiyemiyor, okulları yok varsa bile öğretmenleri yok, giyecek kıyafetleri yok bununla derdiniz yok ama yukarıdaki sorunları düzeltildiğinde niye köylü özel dikim bir takım elbise giyemedi mi diyorsunuz? Köylülerin hâlâ böyle bir imkanı yok.
 
Valla şahsi benim kimseyi desteklediğim yok! Orta da (sivil) bak parantez içinde (siviller) k*tlediliyor! Savaşlar zaten iki hükümetin krizlerinden çıkar.
 
Ermenistan Azerbaycan olayında kimin kimi desteklediğini biliyoruz. Azerbaycan İsraile tam destek veriyor. Bu konuda Azerbaycan ile tamamen zıt düşmeyiz, Filistine tam destek vermeyiz.
1697574865110.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı