GE60 0ND BIOS güncelleme (Secure boot olmayanlar)

Ben bir türlü beceremedim. Format attım usb'ye içinede attım indirdiğim firmware dosyalarını geri kalanını yapamadım boot menüsünden usb seçemedim. Yardım edin lütfen. Hiç bir şey anlamıyorum şu işten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi de Wi-fi ile ilgili bir problem oldu. Wi-fi tuşu sürekli inaktif durumda bastığımda her hangi bir işlem yapmıyor. S-bar SCM vs yükledim bu sefer işlem yapıyor, ışığı yanıyor lakin wi-fi bağlantısını kapatmıyor. Bu durum yine FW'den mi kaynaklı ? Ayrıca Win 8 yüklü.

eQYWVv.jpg

- - - Güncellendi - - -

İşletim sisteminiz nedir? Firmware güncellediniz mi Scm ve diğer driverleri yüklediniz mi?
Eğer Windows 8 ise firmware bunu güncelleyeceksiniz;
http://download7.msi.com/download_files/frm_exe/w8_16GAEMS1.506.zip
MSI Global – Download Center
Murat Bey sizi rahatsız ediyorum ama yukarıda bahsettiğim problemle alakalı bi bilginiz var mı ? Bunca sayfa gezdim yabancı sayfa felan ama çözüm bulamadım, formatlık bir şey değil onuda denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8 yerine Windows 8.1 kullanın. Wifi problemi yaşayan olmamıştı yukarıda gördüğünüz kullanıcılar gibi.
S-bar sizin için geçerli değil. Verdiklerimi yüklemeniz yeterli idi.
Touchpad driverini de güncelleyin güncel değilse gereksiz programları kaldırın.

Şöyle bir durum var 8.1'in cracklisini bulamadım ya da sürekli key güncellemen gerekiyor diye biliyorum pek araştırma yapmadıydım. Ben pek orjinal Windows yanlısı değilimde. :)

Murat Bey, Msi Ge60 0ND-412tr modelini kullanıyorum, Windows 7 kurulu makinede. 514 sürüm nolu BİOS'u kurabilir miyim ben de? Resmi sitede yayımlanmamış çünkü Win7 için.

Murat Bey, Msi Ge60 0ND-412tr modelini kullanıyorum, Windows 7 kurulu makinede. 514 sürüm nolu BİOS'u kurabilir miyim ben de? Resmi sitede yayımlanmamış çünkü Win7 için.

Geçebilirsiniz, yanlız en yakın zamanda Windows 8.1'e geçmenizde yarar var. O sistem ile Windows 7 kullanmak cihaza yazık :)

Geçebilirsiniz, yanlız en yakın zamanda Windows 8.1'e geçmenizde yarar var. O sistem ile Windows 7 kullanmak cihaza yazık :)
Anladım, korkularımı yenersem Win8.1 konusunda, geçeceğim :) Peki ekran kartı boost sorunu bu BİOS ile mi çözülüyordu?
Bir de bu BİOS'u kurduktan sonra format atsam win7'de sorun yaratır mı? (Yani illa win8 mi ister)

Anladım, korkularımı yenersem Win8.1 konusunda, geçeceğim :) Peki ekran kartı boost sorunu bu BİOS ile mi çözülüyordu?
Bir de bu BİOS'u kurduktan sonra format atsam win7'de sorun yaratır mı? (Yani illa win8 mi ister)
Boost sorunu dediğinizi anlamadım? Windows 7'de de çalışır ancak Windows 8.1'e geçmeniz daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı