Gece kızlar tarafından kovalandım

  • Konuyu başlatan Rexie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 131
  • Görüntüleme 8B
Konu hortlatılmış ama ben durup ne yapacaklarına bakardım, eğer vurmaya falan kalkarlarsa bende ikisine ikişer tokat vurup yerde '' Viyu viyu kızlar yok viyu viyu'' diyerek 20 şınav çeker eve koşardım. Kadına şiddet diye şikayet eden olursa sarhoş olduğum belli olsun.
 
Bugün başımdan geçen bir olayı sizlere anlatmak istedim. Hayatımda ilk defa böyle bir olay yaşadım. Allah daha kötüsünü yaşayanlara sabır versin, gerçekten çok korkunç bir durum.
Sabah 8 de evden çıktım. Dershanelerime gittim. Akşam 18.30 da kurslarım bittiği için eve dönmek üzere otobüse bindim. Saat 19.30 civarlarında evin yakınındaki durakta indim. Etrafta kimse yoktu. Hava karanlıktı falan. Önümde sarhoş olduklarını düşündüğüm 2 kız sarmaş dolaş yürüyordu. Sonra birden bana baktılar ve "abi sen mi vardın?" dediler. Ben onları hiç görmemiş gibi sokağa dönüp eve gitmeye devam ettim. Sonra "abi bir şey mi yapacağız sandın, gelsene." deyip kovalamaya başladılar. Bende eve doğru koşmaya başladım. Apartmana girerken arkama baktığımda hala koştuklarını gördüm. Apartmanın kapısını kapayıp evin kapısını yumrukladım. Öyle böyle girdim eve. Zaten yorgundum iyice bir şaşkına döndüm açıkçası.
Uzaktan okurken komik gelebilir. Şu an okurken ben bile sırıtıyorum açıkçası. Fakat gece hiç tanımadığınız 2 psikopatın sizi koşturması gerçekten çok korkutucu oluyor.
Trollse komik, değilse komik değil. Geçmiş olsun. Gerçekten kötü bir durum. Ama yanlış anlamayın o profil fotoğrafı ile sizi ciddiye alamıyorum :D
 

Geri
Yukarı