Geceleri düşünmek ve uygulayamamak

chfumut

Hectopat
Daha fazla  
Ben 13 yaşındayım ve 70 küsur kiloyum ama öyle çok da kilolu gözükmüyorum anormal bir yanağım yok fakat göbeğim var. Duş alırken veya yatarken düşünüp diyorum ki ben kilo vermeliyim, çalışmalıyım vs. ama elime bir makarna geçiyor amaaan kim bakar bana ye gitsin deyip yiyorum. Veya oyun oynarken ders çalışmak yerine ders çalışma hayali kuruyorum. Çok değişik olaylar falan. Ne düşünüyorsunuz?

Dostum makarna yemende sorun yok sadece porsiyonunu düzgün ayarla sıkıntı olmaz. Ders konusuna gelirsek herkes öyle şu an. Herkesin aklı perişan oldu online yüzünden. Kilo vermek için bence kendine arkadaş bul eğer yoksa. Ama varsa buluşun futbol oynayın bisiklet varsa bisiklet sürün beraber spor yapın iyice zayıflarsın. Hayata karşı tutumlu ol başkalarının sana dediği kötü sözleri sallama. Unutma tek rakibin sensin.

Ben 13 yaşındayım ve 70 küsur kiloyum ama öyle çok da kilolu gözükmüyorum anormal bir yanağım yok fakat göbeğim var. Duş alırken veya yatarken düşünüp diyorum ki ben kilo vermeliyim, çalışmalıyım vs. ama elime bir makarna geçiyor amaaan kim bakar bana ye gitsin deyip yiyorum. Veya oyun oynarken ders çalışmak yerine ders çalışma hayali kuruyorum. Çok değişik olaylar falan. Ne düşünüyorsunuz?

Oyun oynarken ders düşünmek cidden kötü bir durum ya.Ne oyundan zevk alabilirsin ne de dersten.Benim önerim aynı anda sadece bir işi yapmaya odaklan.Mesela oyun oynayacaksan sadece oyunu düşün,dersi aklına bile getirme.Ayni şeyi ders calisirken de oyun oynamayı düşünerek yapmalısın.

Şuan aynı sorundayım desem inanır mıydın? 78 Kiloyum ,13 yaşındayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı