Geçilemeyen Witcher 3 bossu

Çok zor değil aslında biraz sabırlı olmak biraz da mekaniği çözmek gerekiyor. Genellikle merdiven altı (burayı can doldurmak, iksir değiştirmek vs. için de kullanabilirsiniz.) veya gemi direğinin arkasında durarak kaçınmanız gerekiyor. O sırada da adrenalin kazanıp zayıflıklarında belirtilen itemlerle (adını hatırlayamadım) saldırıyorsunuz. Tek sorun tek seferde saldırmayı deneyip durmazsanız yüksek ihtimalle öleceksiniz o yüzden başta belirttiğim gibi saklanıp vur-kaç yapmak gerekiyor.

Evet dostlarım. Bu konuyu içimi dökmek için açıyorum. Başarımları tamamlamak ve zevk almak için Witcher 3'ü yine, yine ve yine bitirmeye karar verdim. Bu sefer 'ölüm marşı!' modunda açmaya karar verdim. Ve galiba hayatımda gördüğüm en zor boss ile karşı karşıyayım. Daha önce normal zorluk olan hikaye ve kılıçlar!'da bitirmiştim. Şimdi sizlere bir video yollayacağım. Taktiklere açığım. Hile vs. yapmak istemiyorum. Ayrıca bilgisayarımdan da olmak istemiyorum. Ben bu ap*al bossu nasıl yenebilirim? Nioh'taki bosslardan bile zorunu yapmış sevgili CD PROJEKT RED'imiz! Videoyu izleyecekseniz 2X modda izlemenizi tavsiye ederim. Tahminimce 12. denememdeyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu mu zor düşük ekipmanla gitmişsindir benim beş dakikami almadı

Bu mu zor düşük ekipmanla gitmişsindir benim beş dakikami almadı
Dostum, oyun en zorda ve ben 100 seviyeyim. Boss 100 seviyenin de üstündedir. Herhangi bir hile vs. kullanmadığına veya 100 seviyede gittiğine ve videoyu izlediğine emin misin?
Ayrıca güncelleme yapmak istiyorum. Bossu yendim. Yaklaşık 10-15 dakika sonunda ve uzun bir deneme sürecinin ardından ne kadar AD bonusu varsa aldım ve geminin altından vurarak öldürmeyi başardım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı