Bir de mehter marşı açıp dene.
Mükemmel uyum.
Bir de mehter marşı açıp dene.
Evet dostlarım. Bu konuyu içimi dökmek için açıyorum. Başarımları tamamlamak ve zevk almak için Witcher 3'ü yine, yine ve yine bitirmeye karar verdim. Bu sefer 'ölüm marşı!' modunda açmaya karar verdim. Ve galiba hayatımda gördüğüm en zor boss ile karşı karşıyayım. Daha önce normal zorluk olan hikaye ve kılıçlar!'da bitirmiştim. Şimdi sizlere bir video yollayacağım. Taktiklere açığım. Hile vs. yapmak istemiyorum. Ayrıca bilgisayarımdan da olmak istemiyorum. Ben bu ap*al bossu nasıl yenebilirim? Nioh'taki bosslardan bile zorunu yapmış sevgili CD PROJEKT RED'imiz! Videoyu izleyecekseniz 2X modda izlemenizi tavsiye ederim. Tahminimce 12. denememdeyim.
Dostum, oyun en zorda ve ben 100 seviyeyim. Boss 100 seviyenin de üstündedir. Herhangi bir hile vs. kullanmadığına veya 100 seviyede gittiğine ve videoyu izlediğine emin misin?Bu mu zor düşük ekipmanla gitmişsindir benim beş dakikami almadı
Olgierd... O manyağa her atılımda tek darbe vurabiliyorduk, hatırladım lanet olası. Sonra hep onun kılıcını kullanmıştım. :')Ölüm marşında bu ve heats of stone olgierd çok zor dostum. Doğru yaklaşım ile alakası yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.