Hocam bende de aynı şekilde. Mantar mı emin değilim ama tomurcuklandı iki bölge de. Ne yapmalıyım? Gerçekten çok kaşınıyor...Dostum selamlar, mantar problemini üniversite dönemimde kasıklarımda yaşamıştım. Denizli' de okuyordum, yaza denk gelmişti. Sıcaklık ve çok terleyen ben için işkence idi durum. Çünkü ilaçlar kesinlikle işe yaramıyordu. Seninkisi biraz farklı bölge olarak :/ ama ben elma sirkesiyle günde 2-3 defa temizliyordum mantarlı bölgeyi. 15 gün içerisinde de komple geçmişti. Umarım en kısa sürede çözüme ulaşırsın.
Cildiye ile içli dışlı olacağına dişçiye gitseydin keşke.
Alırsınız reçetesiz ne kadar video varsa izledim YouTube’da şeker karbonhidrat sıkı bir diyet kurtuluşu yok şeker içeren her şey candidayi besliyormuş onu aç bırakınca kendiliğinden yavaş yavaş oluyorlarmis daha da bunun üstüne araştırma yapmiycam bir bayan demiş ki her sabah yataktan kalkar kalmaz hic bir şey sürmeden ağzınıza bir bardak suyun içine tükürün tükürük üste kalırsa kopuk şeklinde bagirsak florası sağlıklı demektir dipte tortu şeklinde kalırsa Candidadir eğer tükürük saçak saçak olarak asagi doğru inerse bagirsak florasi ciddi anlamda bozulmuş demektir yarın başlıyorum inşallah bende dayanabildigim kadar dayanacağım kurtuluşu yok galiba bunun baska diyettenBahsettiğiniz ilacı reçetesiz alabiliyor muyuz?
Ayrıca sizin de yaşadığınız durumun bu olduğundan emin misiniz? Bir sürü ilaç kullandıktan sonra bir gargarayla geçerse şaşırırım açıkçası.
Bahsettiğiniz ilacı reçetesiz alabiliyor muyuz?
Ayrıca sizin de yaşadığınız durumun bu olduğundan emin misiniz? Bir sürü ilaç kullandıktan sonra bir gargarayla geçerse şaşırırım açıkçası.
Bahsettiğiniz ilacı reçetesiz alabiliyor muyuz?
Hocam bende de aynı şekilde. Mantar mı emin değilim ama tomurcuklandı iki bölge de. Ne yapmalıyım? Gerçekten çok kaşınıyor...
Benimde başlamam sart oldu@adaaaaa benim başıma bu tür bir hastalık gelmemişti, mide ve bağırsaklarda problem yaşıyordum.
Bu rahatsızlığım varken spor salonuna gidiyordum düzenli şekilde beraberinde de çok özenmesemde yediklerime dikkat ediyordum.
Sonuç olarak o dönemde problemlerim düzelmişti.
Büyük ihtimalle sindirim sisteminde oluşan problemlerimin stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Spor ve diyet vücuda terapi gibi geliyor.![]()
Kendinize fazla yüklenmeyin aksi takdirde deri gerileceği için çatlaklar oluşabilir.Benimde başlamam sart oldu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.