Geçmişte günümüzden daha gelişmiş teknoloji var mıydı?

Mısır piramitlerinin inşasında iyi bir teknoloji kullanılmış olabilir. Ama öyle bir teknoloji yoktur bence neden günümüze ulaşmasın ki?
 
Sanmıyorum. Misal Mısır Piramitleri kuvars taşıyla elektrik üretiyordu fakat bu elektrik ne amaçla kullanıldı?

Sanıyorum. Daha derine gidersek belki de Venüs'te atalarımız yaşıyordu ve üstün teknolojiyle farklı galaksilere gitmiş olabilir.
 
Bilim genel olarak bilgiyi üstüne koya koya geliyor ve gelmiş. Ama ben de merak ettim doğrusu bakalım bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız var mı.
 
Bence olabilir. Yani Mısır Piramitlerinin içerisine giren insanını bir daha çıkamaması, kameraların içinde çalışmaması bunlara örnek olabilir. Hala da bilim açıklayamadı diye biliyorum.
 
Mısırlılar döneminde yapılan göz ameliyatların da kullanılan aletlerin gelişmiş olduğunu duymuştum
 
10 sene önce yabancı bir web sitesinde, günümüz teknolojisinden daha ileri savaş uçakları, deniz altı gibi savaş araçlarının bulunduğu taş devrinde yapıldığı iddia edilen taş tabletler yayınlanmıştı. Montaj olma ihtimali her ne kadar çok yüksek olsa da bunu göz ardı ettiğimizde, büyük bir savaştan sonra bütün teknolojilerin yok olduğu bir dünyada teknolojiye sıfırdan başlandığı düşünülebilir.
 
Bi ara Mu Kıtası vardı. İddaalara göre orda bizim gibi gelişmiş bir ırk yaşıyordu. O kıtada olan felaketler(sel, tsunami veya deprem vb.) sebebiyle yok oldu. Kaçabilenler bugünkü insanlar oldu. Tüm bilgiyi arkalarında bıraktılar. Ancak Mu Kıtası'nın olduğu yerde yapılan araştırmalarda böyle bir olayın izine rastlanamadı.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı