GeForce 720M laptopta PUBG Mobile kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Arkadaşlar PUBG Mobile'i emülatörde oynuyorum ama bayağı bir kasıyor. Sistem: 3. nesil i5 işlemci, 720M ekran kartı, 6 GB RAM, 480 GB SSD. Neyse arkadaşlar. A10'da kasmayan oyun bilgisayarda kasıyor bütün ayarları düşürmeme rağmen. Çözümü nedir? Oyundan zevk alamıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Emülatör ile oynarken bir miktar performans kaybı olur. O sebeple telefondaki performans ile kıyaslamayın.

Öte yandan emülatör programlarının düzgün performans verebilmesi için işlemcinin sanallaştırma özelliği açık olmalıdır. Yoksa emülatörler verimsiz çalışır. Hele ki eski bir i5 işlemcide fark edilir kayıp olur.

Sanallaştırma için BIOS'a girip oradaki bir seçeneği aktif hale getirmeniz lazım. Şu rehbere bir bakın:

Emülatör ile oynarken bir miktar performans kaybı olur. O sebeple telefondaki performans ile kıyaslamayın.

Öte yandan emülatör programlarının düzgün performans verebilmesi için işlemcinin sanallaştırma özelliği açık olmalıdır. Yoksa emülatörler verimsiz çalışır. Hele ki eski bir i5 işlemcide fark edilir kayıp olur.

Sanallaştırma için BIOS'a girip oradaki bir seçeneği aktif hale getirmeniz lazım. Şu rehbere bir bakın:

Şu an işlemcim sanallaşmış durumda zaten

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı