Çözüldü GeForce Experince bir hatayla karşılaştı ve kapatılacak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu nasıl iş yahu. Ben güncellemeyi yaptım. Ama yinede hata veriyor. Sorun neyde acaba?
 
Arkadaşlar benimde başımda aynı dert var ben şöyle bişi yaptım ekran kartı güncellemesini yaptım ama Nvıdıa GeForce Experience yine açılmıyor aynı hatayı vermeye devam ediyor. Ekran kartını güncellemek isteyenler bunu yapabilir. Ekran kartıyla ilgili herşeyi sildim Nvıdıa sitesinden sürücüyü otomatik cihaz belirleme yaptım bana önerdiğini yükledim sürücü güncel isterseniz deneyebilirsiniz sizde.
Dediğini uyguladım ancak otomatik tarama başarısız cevabı aldım sanırım problem devam edecek gibi..
 
Arkadaşlar nvdia sitesinden güncel sürümü indirdim kurdum sorunsuz bir şekilde fakat geforce experince tekrar açınca hata vermedi fakat sürücüler kısmına geçince hata verdi büyük ihtimalle 1-2 güne yeni bir güncelleme gelebilir bütün nvdia kullanıcıları aynı hatadan müzdarip bekleyelim görelim...
 
Aynen. Fakat ben bu çıkan yeni driveri kurdum. Kurmasamıydım acaba şüphelendim şimdi.
 
Bende kurdum şuan hiç bir sıkıntı yok sadece geforce experincede sorun var ekran kartı sürücüsüyle alakalı bir şey değil facebook tr sayfasında da hiç bir şekilde bilgilendirme yapılmıyor sorunumuzu facebook nvdia sayfasındaki en son gönderinin altında dile getirsek belki ilgilenebilirler...
 
Ben de kurmuştum yeni driverı bir ara sorun linki geldi ama oynama yapıyordum geforce dan shadow play i açtım ve kapattım. Yeniden açmayı denediğim de hata almadım ama @zaqturen arkadaşın dediği gibi sürücüler kısmına tekrardan gelince hata aldım. Sorun düzelir elbet birkaç güne diye düşünüyorum.
 
Gtx 850m gddr 5 aynı hata herkeste olduğu için patch ile düzeltirler sanıyorum ^^
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx 850m benimde ekran kartım, bende bugun itibarıyla geforce'a giremedim hata aynı yine.. 347.52 versiyonu olan son surumu sitesinden yükledim. Temiz kurulum felan yapmadım, yükledi güzelce ancak açılmıyor yine hata veriyor geforce ekranı.
 
GeForce Experience menüsünde Sürücüler sekmesi hariç diğer sekmelere rahatça erişilebiliyor fakat koskoca şirket test yapmadan mı gönderiliyor bu güncellemeleri?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı