GeForce Now 55 Mbps Deneyimi

Bağlanma aşamasında sunucuyu seçme şansımız var mı?
Ayarlarda otomatikte olur genelde, seçme şansınız var. Türkiye sunucusuna bağlanamazsınız sanırım, Türkiye sunucusuna girmeyi hiç denemedim.

Genelde sabahları saat 11'e kadar sunucu yoğunluğu olmuyor. 9 da başlasanız 11'e kadar 2.5 saat rahat oynanır.

Genelde sabahları saat 11'e kadar sunucu yoğunluğu olmuyor. 9 da başlasanız 11'e kadar 2.5 saat rahat oynanır.
12 civarında başladım oynamaya çık gir yaptığımda 3, 4 dakika bekledim, benim için çok sorun değil açıkçası.

Avrupa saatine göre hareket edince çok güzel bir oyun deneyimi sunuyor.
Hiç o yönden düşünmemiştim . Şu an yeniden girdim ve 2 dakika ya bekledim ya beklemedim. Şu an saat Avupra saatine göre 12:12, 13:12 ve yoğunluk yine yok gibi.

Ayarlarda otomatikte olur genelde, seçme şansınız var. Türkiye sunucusuna bağlanamazsınız sanırım, Türkiye sunucusuna girmeyi hiç denemedim.
Eki Görüntüle 889183
Sunucuya bağlanma aşamasında 'TR Central 1 sunucusuna bağlanılıyor' gibi bir ibare hatırlıyorum da, ondan sordum hocam Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…