SASUKE_M
Picopat
Eğer durumun varsa almayıp bilgisayara biriktirmeni tercih ederim.Sistemim hiç iyi değil GeForce NOW 209TL'ye buldum GameSatış'ta almak mantıklı mı nasıl bir deneyim sunuyor GeForce NOW?
Ücretsiz kullanabilirsin, fikir edinmek için kullan öyle karar ver.
Eğer durumun varsa almayıp bilgisayara biriktirmeni tercih ederim.
Hocam internet hızınıza göre performansı da değişecektir. Basic üyelikle bir deneyin duruma göre alıp almamak size kalmış.Sistemim hiç iyi değil GeForce NOW 209TL'ye buldum GameSatış'ta almak mantıklı mı nasıl bir deneyim sunuyor GeForce NOW?
Basic üyelik 30dk oyun oynama sunuyor. Bilgisayarım değişmeden önce bende böyle kullanıyordum gerçekten bende beğenmiyordum. İstersen yaza kadar alıp oynayabilirsin sana kalmış. He bir taktik daha vereyim: Sabah erkenden kalkıp sıraya gir çok az kişi oluyor oynama sırasında.Basic üyelikteyim fakat maalesef beğenmiyorum.
Şu anda PC fiyatları maalesef çok fazla ve bunun için yazın çalışıp alacağım.
Basic üyelik 30dk oyun oynama sunuyor. Bilgisayarım değişmeden önce bende böyle kullanıyordum gerçekten bende beğenmiyordum. İstersen yaza kadar alıp oynayabilirsin sana kalmış. He bir taktik daha vereyim: Sabah erkenden kalkıp sıraya gir çok az kişi oluyor oynama sırasında.
Bende haftasonu yapıyordum öğrenciyiz sonuçtaAma okuldan 1.30'da geliyorum bir de hikayeli oyun oynadığım için 30dk çok sıkıntı fakat hafta sonu dediğiniz taktiği yapacağım.
Bende hafta sonu yapıyordum öğrenciyiz sonuçta![]()
premium alırsan 3 saat kesintisiz galiba al dilediğin gibi oyna.Hikayeli oyunlarda sıkıntı olacak ama ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.