GeForce NOW almak mantıklı mı?

SASUKE_M

Picopat
Sistemim hiç iyi değil GeForce NOW 209TL'ye buldum GameSatış'ta almak mantıklı mı nasıl bir deneyim sunuyor GeForce NOW?

Dosya Ekleri

• Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test - Google Chrome 3.01.2024 20_36_15.png
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test - Google Chrome 3.01.2024 20_36_15.png
    260,8 KB · Görüntüleme: 75
Sistemim hiç iyi değil GeForce NOW 209TL'ye buldum GameSatış'ta almak mantıklı mı nasıl bir deneyim sunuyor GeForce NOW?
Eğer durumun varsa almayıp bilgisayara biriktirmeni tercih ederim.

Basic üyelikteyim fakat maalesef beğenmiyorum.

Şu anda PC fiyatları maalesef çok fazla ve bunun için yazın çalışıp alacağım.
Basic üyelik 30dk oyun oynama sunuyor. Bilgisayarım değişmeden önce bende böyle kullanıyordum gerçekten bende beğenmiyordum. İstersen yaza kadar alıp oynayabilirsin sana kalmış. He bir taktik daha vereyim: Sabah erkenden kalkıp sıraya gir çok az kişi oluyor oynama sırasında.

Basic üyelik 30dk oyun oynama sunuyor. Bilgisayarım değişmeden önce bende böyle kullanıyordum gerçekten bende beğenmiyordum. İstersen yaza kadar alıp oynayabilirsin sana kalmış. He bir taktik daha vereyim: Sabah erkenden kalkıp sıraya gir çok az kişi oluyor oynama sırasında.

Ama okuldan 1.30'da geliyorum bir de hikayeli oyun oynadığım için 30dk çok sıkıntı fakat hafta sonu dediğiniz taktiği yapacağım.

Ama okuldan 1.30'da geliyorum bir de hikayeli oyun oynadığım için 30dk çok sıkıntı fakat hafta sonu dediğiniz taktiği yapacağım.
Bende haftasonu yapıyordum öğrenciyiz sonuçta :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı