GeForce NOW almak mantıklı mı?

h1ve

Decapat
Daha fazla  
Huawei MateBook kullanıcısıyım, bir süredir uygun fiyatlı bir oyuncu laptopuna geçmeyi düşünüyordum oyun oynamak için fakat Geforce NOW aklıma geldi. Yıllık 1000TL'lik performance paketini almak mantıklı mı? 6 saatlik oturum süresi vadediyor, bitince tekrar açabiliyoruz diye biliyorum. İnternet hızı kötüyken nasıl bir performans veriyor, kütüphanede oynayabileceğimiz ücretsiz oyunlar var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

GeForce NOW'un Türkiye sunucusunu almanızı tavsiye etmiyorum çünkü sunucuları kötü, paranızla rezil oluyorsunuz.

Huawei MateBook kullanıcısıyım, bir süredir uygun fiyatlı bir oyuncu laptopuna geçmeyi düşünüyordum oyun oynamak için fakat Geforce NOW aklıma geldi. Yıllık 1000TL'lik performance paketini almak mantıklı mı? 6 saatlik oturum süresi vadediyor, bitince tekrar açabiliyoruz diye biliyorum. İnternet hızı kötüyken nasıl bir performans veriyor, kütüphanede oynayabileceğimiz ücretsiz oyunlar var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Steam, Epic Games vb. kütüphanenizdeki oyunları oynayabiliyorsanız, eğer destekliyorsa. Türkiye sunucularını önermem, kullanıcılar çok şikayet ediyor zaten, 1650 vs. veriyorlar, ayrıca premium almanıza rağmen sıra bekliyorsunuz. Değmez.

Huawei MateBook kullanıcısıyım, bir süredir uygun fiyatlı bir oyuncu laptopuna geçmeyi düşünüyordum oyun oynamak için fakat Geforce NOW aklıma geldi. Yıllık 1000TL'lik performance paketini almak mantıklı mı? 6 saatlik oturum süresi vadediyor, bitince tekrar açabiliyoruz diye biliyorum. İnternet hızı kötüyken nasıl bir performans veriyor, kütüphanede oynayabileceğimiz ücretsiz oyunlar var mı? Bilgilendirirseniz sevi
tamamen oynayacağın oyuna bağlı rust için yüksek internet hızı lazım hafif piksellenme
çok ufak gecikme var,
offline oynayacaksan internet hızında yine 40-50 mb var ise rahatlıkla oynarsın
zaten 2025 ekran kartını yükseltiyorlar 2k seçeneği filan geliyor

Steam, Epic Games vb. kütüphanenizdeki oyunları oynayabiliyorsanız, eğer destekliyorsa. Türkiye sunucularını önermem, kullanıcılar çok şikayet ediyor zaten, 1650 vs. veriyorlar, ayrıca premium almanıza rağmen sıra bekliyorsunuz. Değmez.
2025 de ekran kartı yükselteceklerini söylüyorlar ve 2k seçenek 120fps gelecekmiş

2025 de ekran kartı yükselteceklerini söylüyorlar ve 2k seçenek 120fps gelecekmiş

Huawei Matebook kullanıcısıyım, bir süredir uygun fiyatlı bir oyuncu laptopuna geçmeyi düşünüyordum oyun oynamak için fakat GeForce NOW aklıma geldi. Yıllık 1000TL'lik performance paketini almak mantıklı mı? 6 saatlik oturum süresi vadediyor, bitince tekrar açabiliyoruz diye biliyorum. İnternet hızı kötüyken nasıl bir performans veriyor, kütüphanede oynayabileceğimiz ücretsiz oyunlar var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Kim nederse desin 1000TL'lik paket aşırı iyi. Sadece oyunlar az gameplus sitesi üzerinden bakabilirsin hangi oyunların olduguna. İndirim yoksa almayın fiyatına değmez.

GEFORCE NOW Kasiyor Kasiyor.. 🎶

Bahsettiğiniz sorunları ben de biliyorum da alternatifi, rakibi yok ne yazık ki. Arkadaşın da dediği gibi 2025'te sistemler iyileştirilecekse güzel fırsat bence. Aylık 80 90 lira gibi bir para için en azından. Ağırlıklı olarak FIFA oynarım.

Ben daha önce haftalık premium almıştım sıra beklemedim hemen oyuna alıyor ve RTX ekran kartı veriyorlar RTX 2080 bir oyunda yazıyordu ayarlardan

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2024-11-19 21.22.29-min.png
    Ekran Resmi 2024-11-19 21.22.29-min.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı