GeForce Now aylık 50 TL verilir mi?

Değmez diyen arkadaşlar ne içiyor RTX açık Full grafik 60 FPS veren başka bir platform var mı?
Adam 2 yıl beklerim ekran kartı alırım diyor 1200 TL'lik ekran kartının vereceği zevki GeForce Now fazlasıyla verir.
 
Arkadaşların dediği gibi yani bilgisayarın düşük değilse kullanmayınız, hiç gerek yoktur ama eğer bilgisayarınız düşükse kulanın.
 
Fiyatın aylık 50 TL olması öngörülüyor, açıkçası çok pahalı bence. Hem oyunlara ayrı para vermeniz gerek, internet sorunu da cabası çoğu kişi 8-16Mbps arasında internet kullanıyor, aylık tek ödediğimiz şey GeForce Now da değil, Netflix, Spotify gibi birçok şeye de para ödemek gerek. Cidden oyunu oynuyorsun gibi de hissetmiyor, gerçek bir PC ile GeForce Now'dan oynanan oyunun farkı rahat anlaşılıyor. Sizce aylık 50 TL'ye değer mi?
Şu an 50MBPS kullanıyorum, Avrupa 2 sunucusuna atıyor genellikle, 45 Download 7.8 Upload hızım var, arada dalgalanmalar olmuyor değil ama normal oyun hissini veriyor. Türkiye sunucusu herkese açılınca çok daha iyi olacağından eminim. Netflix, Spotify vb, bunlar sizin tercihinizde olan şeyler, kullanmak zorunlu değil yani. Yorumlarımı Avrupa 2 Sunucusu`na göre yaptım. Oyun indirme derdiniz de olmuyor üstelik, bir sürü avantajı var, ama tercih sizin.
 
Değmez diyen arkadaşlar ne içiyor RTX açık Full grafik 60 FPS veren başka bir platform var mı?
Adam 2 yıl beklerim ekran kartı alırım diyor 1200 TL'lik ekran kartının vereceği zevki GeForce Now fazlasıyla verir.

Gelde anlat hocam. Ama yok adam illaki bir bahanesini bulup kötüleyecek. Ulan adamlar server kurdu. Hala nankörlük yapan var.
 
İleriye dönük olarak oyun arşivi yapıp henüz bilgisayarı kaldırmayanlar için alınabilir. 50 TL olacağını sanmıyorum, Türkiye'ye özel sunucu kuruyorlar, fiyatları da düşük tutup daha çok kişiye satabilirler.
 
Milattan kalma bir bilgisayarım yoksa ben kullanmazdım. PUBG Mobile benzeri oyunlar (çok oynuyorsan) için uygun bence. Bir de şu yönden düşünmek lazım; Eğer ucuz olursa çok fazla kişi kullanır ve oyun performansı düşer. Ama pahalı olursa az kişi kullanır, performans yükselir. Bu yüzden bence betanın bitip halka açık olmasını beklemek lazım. Umarım anlatabilmişimdir.
 
Şu an TR sunucusunda oynuyorum. Ms değeri 7 normalde euw sunucusunda 60 ms alıyordum. Bence bulunamaz bir nimet kötü sistemler için. Tek eksiği Game Pass olmaması ama ileride je olur belli olmaz. Eğer gelirse bayağı bir kişi GTX Now'a geçer.
 

Geri
Yukarı