GeForce Now deneyimim

Ata Ömer

Hectopat
Katılım
7 Şubat 2021
Mesajlar
506
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar GeForce Now deneğimimi sizlerle artılarını eksilerini paylaşacağım. Öncelikle kayıt olmak oldukça kolay. Ben test etmek için bedava paketi kullandım. Paralıda 6 saat oynuyorsunuz 6 saatlik süre bitince girip tekrar giriyorsunuz. Bedavada ise 1 saatlik paralıda RTX ekran kartı olmamasına rağmen RTX açık 60 FPS oynayabiliyorsunuz ve bana göre en iyi özelliği indirmeden oyunları oynuyorsunuz. GeForce Now'da olmayan oyunları bir şekilde eklemeniz mümkün. Denedim gerçekten çalışıyor. İlk test ettiğim oyun Metro Exodus'du. 110 Mbps internet ile RTX açık 60 FPS oynadım lag vb. sorunlar ile karşılaşmadım. İkincide Online bir oyun istedim ve CS:GO'ya girdim ve gerçekten efsaneler doğruymuş. 1 ila 13 ping arası geldim gittim ve 5 Mbps minimum internet istediğini de söyleyeyim. Kısaca artıları: Oyunları RTX açık 60 kare oynama imkanı sağlayabiliyor, her cihazda çalışıyor mobil vb. eksileri: Oyunları ekleyebilme imkanınız olsa da orjinalinde oyun kütüphanesi o kadar iyi değil, çok pahalı Premium versiyonu. 50TL nedir yahu? Gene Netfilix'e vereceğinize buna verin. Ama her şeye rağmen sistemi kötü olanlara bulunmaz bir nimet. Biraz da gelişse harika kusursuz hale gelir. Eğer ayda 50TL alıyorsanız toplam gidin alın. Benim düşüncelerim böyleydi. Deneyimimden mutlu ayrıldım. Şu anki PC'im iyi olsa da eski laptopumda Metro Exodus oynamak gerçekten iyi bir deneyimdi şahsen. Laptopum için kullanacağım GeForce Now'ı.

Laptopun özellikleri: 4 GB RAM Intel HD Graphics 3000 Intel Core 2 Duo E7300 50GB HDD 120GB SSD (makaleden sonra eklendi) Windows 7 64 Bit.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet kafede RTX kart mı varmış ya bizim mahalledekin de 1050 Ti var.
Ben de bundan bahsediyorum ya. Bilgisayarı kaldırmıyor diye internet kafeye giden birisi kesinlikle aylık 50TL`den fazla para verir o internet kafeye, bu sisteme 50TL vermek daha karlı duruyor, ek olarak vermek zorunda da değilsiniz.
 
Hangi internet kafede 2600 Super var ki? @SiyahPassat

2600 Super kimse de yok ki 😀
Ben de bundan bahsediyorum ya. Bilgisayarı kaldırmıyor diye internet kafeye giden birisi kesinlikle aylık 50TL'den fazla para verir o internet kafeye, bu sisteme 50TL vermek daha karlı duruyor, ek olarak vermek zorunda da değilsiniz.

Bunun yanında eğer internet iyiyse EU founders hesap şimdi daha ucuza satanlar var. Onlardan da alınabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı