GeForce NOW deneyiminiz nasıl?

466609

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, ben uzun süredir GFN ile oyun oynuyorum ve deneyimimi anlatmak istedim sizde deneyiminizi anlatırsanız sevinirim.
Öncelikle hızım bu şekilde:

resim_2021-07-20_210447.png

Yaklasşık 2-3 aydır ücretsiz sürümünü oynuyorum ve oynadığım oyunlar CS:GO, Rocket League, Control, Metro 2033, Fortnite, warface, Arma 3 ve Apex Legends.
Oyunlarda görüntünün ara sıra çözünürlüğü düşüyor ama genel olarak iyi bir kalite var gecikme olarak GeForce NOW'da 45 ms oyunda da 20 ms alıyorum ve Online oyunlarda hiç gecikme sorunu yaşamıyorum.
Onadığım sunucu: Eu southeast.
Ayarlarım:

resim_2021-07-20_212511.png

Benim deneyimim bu şekilde sizin değerler nasıl?

Güzel, oyun kütüphanesi kıt ama idare eder. Avrupa serverinde olduğum için MS 70-80 ama hiç sıra beklemiyorum.
Bir de Valorant olsa tadından yenmez. 🙂

Benim 50Mbps internetim var 3ay Premium GeForce NOW kullandım, gayet güzeldi hiç sıra beklemedim offline oyunları sanki kendi bilgisayarımda oynuyormuşum gibi oynadım tek sıkıntı, Online oyunlarda ms fazla oluyordu.

İnternetimin indirme hızım 30 olduğu halde piksel piksel kötü bir görüntü alıyorum ve gecikme çok fazla. Önce GeForce NOW'da 30 indirme hızı ile Witcher 3 oynadım. Sonra da kendi bilgisayarımdan 30 FPS ile Witcher 3 oynadım. Kendi bilgisayarımda oynadığım daha akıcı geldi.

Denedikten sonra "vay be teknoloji ne kadar gelişmiş ya, artık gelecekte bilgisayara da ihtiyaç olmayacak ah be eski günler" havasına girdiğiniz muhteşem bir platform.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı