GeForce NOW deneyiminiz nasıl?

15-5 fiber internet ile kullandım ben de. Avrupa zamanında açıkçası bu hızla asla kullanılmıyordu ancak 50-20 paket verilmişti ve acayip güzel deneyimlemiştim. Türkiye sunucusu geldiği zaman 15-5 internet ile hiç umudum yoktu ancak ücretsiz sürümünden acayip keyif aldım. Tabii Avrupa'daki gibi hızlı bağlanmıyor ama Witcher 3 deneyimlemiştim ve çözünürlük düşmesi dahil hiçbir şey yaşamadım. Aylık verebilecek bütçem olsa direkt verirdim.

CS:GO oynarken gecikmesi çok fazlaydı bunun dejavantajını görmediniz mi?

Hayır ben hiç yaşamadım aslında yaşadım ama ayar yaptıktan sonra düzeldi.
Bir de Valorant olsa tadından yenmez. 🙂

Bence 1-2 ay içerisinde gelecek. Çünkü çok talep var.
Intel bilgisayarımda açılması imkansız olan oyunları Ultra ayarlarda oynadığım platform. Rekabetçi oyunlar hariç oynanabilir bence.

Ben rekabetçi oyunları da çok akıcı onadım sanırım ben şanslıyım herkes rekabetçi oynanmaz diyor.

Bence 1-2 ay içerisinde gelecek. Çünkü çok talep var.

Valorant GeForce NOW da oynanmaz gibi geliyor bana çünkü sonuçta başka bir sunucudan oynuyorsun sen fareyi sağa kaydırcaksın o normale göre az da fazla da olsa farkedecek Valorant'ta hızlı bir oyun GeForce NOW'a gelse bile çok kişinin oynayacağını düşünmüyorum.

Valorant GeForce NOW da oynanmaz gibi geliyor bana çünkü sonuçta başka bir sunucudan oynuyorsun sen fareyi sağa kaydırcaksın o normale göre az da fazla da olsa farkedecek Valorant'ta hızlı bir oyun GeForce NOW'a gelse bile çok kişinin oynayacağını düşünmüyorum.

Ben CS:GO'da denedim kendi bilgiseyarım da oynuyormuş gibi geldi. Ben bu internetle oynuyorsam çoğu kişi oynayabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı