GeForce NOW deneyiminiz nasıl?

İnternetimin indirme hızım 30 olduğu halde piksel piksel kötü bir görüntü alıyorum ve gecikme çok fazla. Önce GeForce NOW'da 30 indirme hızı ile Witcher 3 oynadım. Sonra da kendi bilgisayarımdan 30 FPS ile Witcher 3 oynadım. Kendi bilgisayarımda oynadığım daha akıcı geldi.

Olay sadece internet hiziyla alakali değil ben 16Mbps internet ile 720p60FPS çok rahat oynuyorum.

Türkiye sunucularında premium üyeliğim var. Hiç gecikme sorunu yaşamıyorum. 15ms gecikme var, sadece arada görüntü birkaç saniyeliğine 480p'ye düşüp yükseliyor.

Merhaba, ben uzun süredir GFN ile oyun oynuyorum ve deneyimimi anlatmak istedim sizde deneyiminizi anlatırsanız sevinirim.
Öncelikle hızım bu şekilde:

Eki Görüntüle 1113713

Yaklasşık 2-3 aydır ücretsiz sürümünü oynuyorum ve oynadığım oyunlar CS:GO, Rocket League, Control, Metro 2033, Fortnite, warface, Arma 3 ve Apex Legends.
Oyunlarda görüntünün ara sıra çözünürlüğü düşüyor ama genel olarak iyi bir kalite var gecikme olarak GeForce NOW'da 45 ms oyunda da 20 ms alıyorum ve Online oyunlarda hiç gecikme sorunu yaşamıyorum.
Onadığım sunucu: Eu southeast.
Ayarlarım:

Eki Görüntüle 1113746

Benim deneyimim bu şekilde sizin değerler nasıl?

GeForce NOW pingi dışında tüm ayarlarım sizinle aynı. TR'de 15-20 ms alıyorum. İnternet hızım ve altyapı pingim aynı. Online oyunlarda oyun pingi 40-45 oluyor. Bu yüzden Online oyunlarda sizinle görüntü kalitesi ve akıcıklıkda pek bir farkım olmuyor. Single Player oyunlarda ise Avrupa sunucularını kullananlara kıyasla oldukça akıcı oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı