GeForce NOW EU ücretsiz sürüm kaldırıldı!

Orada çoğunlukla Türkler oynadığı için kaldırmışlardır. Diyorlar ki illaki GeForce NOW'u satın alacaksınız. Başka yolu yok. Mesela Boosteroid'de bedava kod vermiyor, kullanmak istiyorsanız bir aylık satın almanız isteniyor.

Orada çoğunlukla Türkler oynadığı için kaldırmışlardır. Diyorlar ki illaki GeForce NOW'u satın alacaksınız. Başka yolu yok. Mesela Boosteroid'de bedava kod vermiyor, kullanmak istiyorsanız bir aylık satın almanız isteniyor.

Maalesef. GAME+ da çok sunucu yok ve sıra beklemek istediğinde en az 300-400 kişi oluyor. Ben 10 Dakika'da girip oynuyordum EU'ya. Avrupalıları etkilememiştir bu. 10 dolar/euro verirler oynarlar bizim en az 220 lira mı ne vermemiz gerek.

Avrupa derken global sürümden mi bahsediyorsunuz? Amerika sunucularında var mı?

Global olarak kaldırıldı. GAME+'da var ama şu an.

@M3HM3TY bu sebepten kaldırmışlardır yoksa Avrupalıları etkileyecek mesele değil bu. Aylık 10 dolar onlar için çerez parası.

Türkler bayağı bir kullanıyordu bence de dediğiniz gibi bu yüzden yaptılar. Bir ara sabahın 6'sında kalkmak zorunda kalmıştım deneyeyim demiştim EU'da 15-20 kişi vardı. Onlarında birçoğu muhtemelen türktür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı