GeForce NOW Free Kullanılır mı?

Ee... Şey... Hocam akşam 5 demek istemiştim(!) 😅😂
😔....

Şu an Csgoda deniyorum. Oynamakta sorun yok ama 720pde bile mouse çok sorun çıkarıyor. Oynanmayacak derecede sayılmaz ama adamı yarım yamalak vuruyorum.

Son düzenleme:
😔....

Şu an Csgoda deniyorum. Oynamakta sorun yok ama 720pde bile mouse çok sorun çıkarıyor. Oynanmayacak derecede sayılmaz ama adamı yarım yamalak vuruyorum.
Online oyunlar genel olarak oynaması çok acı verici olabilir. Bunun sebebi hem senin internetinin hem Geforce Now'un oyunlarla arasında ki gecikme sürelerinden dolayı. Ondan dolayı ben çoğunlukla hikayeli oyunlar oynuyordum ve normal kendi bilgisayarımda oynuyormuşum gibiydi. Sana önerim eğer çok Fps,moba oyunu bağımlısı değilsen hikayeli oyunlara yönelebilirsin gecikme az olduğu için daha keyif verici oluyor.

Ben genelde Far Cry 5 için 100+ kişi bekliyorum, kişi sayısı tabi bekleme süresini etkiliyor ama 10-10 azaldığı da oluyor yani bu biraz da şans işi, oynayan kişi illa sonuna kadar oynayacak diye bir şey yok. Ben global de oynadım Tr sunucuda da oynadım, farkı ben hissediyorum 720p bile olsa takılma oluyor. Açıkçası online oyunlarda daha çok sıra olduğunu gördüm.
Bence oynanır, ben oynuyorum yani. :)

Online oyunlar genel olarak oynaması çok acı verici olabilir. Bunun sebebi hem senin internetinin hem Geforce Now'un oyunlarla arasında ki gecikme sürelerinden dolayı. Ondan dolayı ben çoğunlukla hikayeli oyunlar oynuyordum ve normal kendi bilgisayarımda oynuyormuşum gibiydi. Sana önerim eğer çok Fps,moba oyunu bağımlısı değilsen hikayeli oyunlara yönelebilirsin gecikme az olduğu için daha keyif verici oluyor.
Tamam hocam. Ben zaten fps moba oynarım genel olarak ama hikayeli oyun indirmeye üşeniyordum bu sayede oynamış olurum nedense pcde csgoda ses gelmiyordu telefondan asphalt 9 oynarken arada bir çözünürlük düşüyordu o kadar Asphalt 9'un singleplayer kısmını sorunsuz oynayabildim tek sorunu online kısmı. Sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı