GeForce NOW için MacBook alınır mı?

ycrour

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba GeForce NOW kullanmak için MacBook almak mantıklı olur mu? Ve sadece yeni M1 işlemcili MacBook mu gerekli yoksa biraz eski bir cihaz da olur mu?

Merhaba GeForce NOW kullanmak için MacBook almak mantıklı olur mu? Ve sadece yeni M1 işlemcili MacBook mu gerekli yoksa biraz eski bir cihaz da olur mu?
GeForce NOW internet hızına bağlı performans sağladığı için gt1030lu veya apu sistemler bile kullanılabilir.

GeForce NOW sisteme değil internet hızına bağlı. Neredeyse tarayıcı açabilen bir bilgisayar bile yeterli olacaktır.

Anladım GeForce NOW sitesinde sürüm 11 üstü olmasını istiyor MacBook güncelleme aldıkça mı sürüm artar yani demek istediğim macOS Big Sur sürümünde 11e geçiş yapmış en az bu sürüm mü olmalı ve bir Mac ortalama kaç yıl güncelleme alıyor?
GeForce NOW sisteme değil internet hızına bağlı. Neredeyse tarayıcı açabilen bir bilgisayar bile yeterli olacaktır.

Mac'e merakım olduğu için almak istiyorum ana sebebim bu teşekkürler.

Mac'e merakım olduğu için almak istiyorum ana sebebim bu teşekkürler.
Merakınız MacBook'a değil de macOS'a ise bunun için kendinizi MacBook ile sınırlandırmanıza gerek yok. Donanımlarınızın durumuna göre şu an ki sisteminize bile Hackintosh kurulumu yapabilir veya buna uygun farklı bir sisteme yönelebilirsiniz. Tercih sizin tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı