GeForce NOW rezaleti

100/10 mbps turkcell fiber hızım var ege bölgesinde yaşıyorum internetim fiber ve bütün bunlara güvenerek lansman özel almıştım. Doğru düzgün 1 tane bile oyun oynayamadım. Sürekli ekranın pikselleşmesi beni yıldırdı. Ve evet bir çok farklı ayar denedim hatta .txt üzerinden bir takım ayarlar yaptım. Yaklaşık 1 ay oldu girmiyorum daha da girmeyi düşünmüyorum. Teşekkürler turkcell teşekkürler nvidia.
 
Hiç birinize katılmıyorum. Üyeliğimi 29 Nisan'da aldım ve dediğiniz gibi bir sıra yok. Ayrıca attığınız ss lere gelecek olursak o 500 kişi den 70 e 70 den 20 ye 20 den sonra da oyun açılıyor. En fazla 2-3 dakika beklemişimdir. O kadar da olacak. Sistem yeni.
15 Mart'ta üyelik satın aldım ve kullanmaya başladım. İlk ay görüntüde bozulmalar kısmen de olsa vardı. Nisan ayında bir nebze düzeldi ve sıra sıkıntısı bile yoktu. Tıkladığım an giriyordum. Akşam bile. Son 2-3 haftadır akşam vakitlerinde 250-500 kişilik sıralarla karşılaşıyorum artık. Gün içinde genelde bir sorun yok ancak siz sanırım hiç akşam vakitlerinde girmeyi denemediniz. Oyunda bozulma olmamasını internetinize bağlamışsınız. Benim internetim 20 Mbps olmasına rağmen bozulma olmuyor ancak 50 Mbps dalgalanma olmayan kişide bozulma oluyor. Bu da GeForce NOW sunucularından dolayı kaynaklanıyor. Dediğiniz gibi 20-20 azalmıyor sıra her zaman. Daha geçen 500 kişi bekledim. Basic üyeliğe göre kısa sürse de (35~ dakika) yine uzun bir süreydi.
 
Onun için belirli ayarları yapmanız gerek. Zayıf ağ bağlantı koşullarına göre ayarlay yı açın. Bu sayede çok daha rahat ve internet hızınız düşmedikçe daha yüksek çözünürlükte oynayabileceksiniz.
Bilgisayar ile uzun süredir haşır neşirim. Tavsiyen için teşekkür ederim fakat ben senin benim ve internet aleminde var olan bütün herkesin herşeyini denedim.
 
Bilgisayar ile uzun süredir haşır neşirim. Tavsiyen için teşekkür ederim fakat ben senin benim ve internet aleminde var olan bütün herkesin herşeyini denedim.
Bende de 100 var hocam. Ayarlarım bu şekilde.
1620755697355.png


İsterseniz deneyebilirsiniz.
 
Twitter'da resmi sayfasına gidersen benzer onlarca şikayetin olduğunu da görürsün. Ama haklısın bro. Biz toplandık oyun oynama için para vermeye karşı olanlar olarak, her yerde kötülemek için yüzlerce hesap açıp resimlerle oynayıp sağda solda paylaştık. Ama sen bu oyunu bozdun. Harikasın sherlock.

Hocam keşke onlarca veya yüzlerce olsaydı...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı