GeForce NOW Rezilliği

The Honour

Decapat
Son yaşanan rezilliklerden sonra, bunu yapmam şart oldu diye düşünüyorum. Çağrım karşılık bulur bulmaz onu bilemem. Ama en azından biri bunu yapmalı.
Durumu bilmeyenler için özetleyeyim. Turkcell destekli GAME+ geçtiğimiz günlerde GeForce NOW'un Amerika ve Avrupa sunucularını Türkiye için kapattı ve founders üyeliklerinin hepsini kendi isteğimiz dışında iptal ettirdi. Founders üyeliğinin ne olduğunu bilmeyenler için anlatayım. GeForce NOW Avrupa fiyatlarının 10€ olmasından önce, Avrupa serverlarının fiyatı 5.5€ idi. Günümüz kuru ile 50 liradan biraz fazla ediyor. Founders üyeliği, fiyatların 10€ olmasından önce bu üyeliği satın alanların daimi olarak 5.5 € ödemesi şeklinde bir üyelikti. Hepimiz de bunu kullanıyorduk taaa ki Turkcell GAME+ denen meretle karşımıza çıkıncaya dek. Öncelikle, Türkiye'deki internet altyapısı malum. İkincisi, bize daha fazla para ödemeye zorluyorlar. 3 aylık avantajlı paketi alırsanız makas o kadar açılmıyor ama standart Premium üyelik 75 TL ve arada neredeyse 20 TL'lik bir fark var. Ve üçüncüsü ayrıca en zoruma gideni, bunu bize adeta dayatmaları. Bize başka seçenek sunmuyorlar. Bunun için bizden herhangi bir görüşte talep etmeyip kendi kafalarına göre hareket ediyorlar. Onlar için adeta yokuz.
Benim çağrım, Reddit ve GeForce NOW'un kendi forumunda Avrupa ve Amerika serverlarına erişimin yeniden açılması ve eskiden founders üyeliğine sahip olanların üyeliklerinin yeniden kazandırılması şeklinde taleplerde bulunmak. Bunu yapmak çok zor değil, zira birkaç ay önce Turkcell GeForce NOW kullanıcılarına "üyeliklerinizi iptal edeceğiz" dediğinde, herkes isyan etti ve bunun sonucunda Turkcell ve NVIDIA geri adım attı. Haberin detayları için:

Bunu yapabileceğimizi düşünüyorum. Örgütlenirsek, belki yeniden bu şekilde onlara bir tür geri adım attırabiliriz.

GeForce NOW Reddit sayfası:

GeForce NOW forum:

Hocam fiyat konusunda 60 TL ye kadar razıyım aslında. Türkiye şartlarında sunucu açmak kabin kapatmak vergi vermek alt yapı kurmak zor. Birde bunun distribütör ücreti illaki vardır. Günlüğü 2.5 TL ediyor gerisini siz hesaplayın. Turkcell'in bence 6 ay kar yapmaması lazımdı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı