GeForce NOW üyeliğim hakkında canlı destek ile görüşmem

YUNUS AKYOL

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Bende herkes gibi GeForce NOW'dan gelen maildeki üyelik belirsizliği üzerine birkaç saattir araştırma yapıyordum. Uzun bekleme süreci sonrasında GeForce canlı destek birimine ulaşabildim. Kendilerine gelen mailden bahsettim ve bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceğini sordum. Müşteri temsilcisi bana üyeliğimin ücretini geri vereceklerini ve bundan sonraki süreç için GAME+'a gitmemi söyledi. Konuşmamın ekran görüntüsü ektedir. Kendi üyeliklerine ne olacağını merak eden arkadaşlar için paylaşıyorum. Konuşma ekran görüntüsü:
1615326524752.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Resmi sitesi üzerinden kendin satın aldıysan paranı zaten iade ediyorlardı hocam. Yani iletişime geçmeniz gerekmiyordu.

Sorun bunu 3.parti sitelerden veya şahıslardan kod ile satın alanlar. Asıl yananlar bu arkadaşlar oldu.

Ülkedeki herkes halkı sömürmek istiyor. nVidia kendi başına Türkiye serveri açabilecek bir firmaydı niye böyle bir antlaşma yaptı ki. 4-5 aya kalmaz Türkiyeden geri çekilirler.
Çünkü şu anda rakipleri yok ve kısa süre de sömürecekleri kadar sömürecekler.

Microsoft xCloud geldiğinde işler değişecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı