GeForce NOW yerine Boosteroid alınmalı mı?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. GeForce NOW aboneliğimin bitmesine saatler kaldı ve Boosteroid'in bir paketini fark ettim. Aylık 7.50 euro 8 euro üzerinden hesaplarsak 163 TL ediyor. Şu anki 1 aylık GeForce NOW aboneliği 190 TL. Şu an Boosteroid betada olduğu için RDR2 gibi yapımlar var ve maalesef GeForce NOW'da RDR2 gibi büyük bir yapıt bulunmuyor. Yüksek ihtimalle Boosteroid tam sürümü çıkınca RDR2 gibi oyunlar gidecek peki sizce 1 aylığına denemeli miyim?

Dosya Ekleri

• 1679227329381.png
    1679227329381.png
    13,2 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet fark ettim şimdi standardı 10 euroymuş 204TL açıkçası RDR2 oynamak için veririm o parayı GFN'de aynı oyunları hep oynaya oynaya sıkıldım. Zaten PC alacağım vakit ilk indireceğim oyun RDR2. bari şimdi denemek istiyorum.

Merhaba. GeForce NOW aboneliğimin bitmesine saatler kaldı ve Boosteroid'in bir paketini fark ettim. Aylık 7.50 euro 8 euro üzerinden hesaplarsak 163 TL ediyor. Şu anki 1 aylık GeForce NOW aboneliği 190 TL. Şu an Boosteroid betada olduğu için RDR2 gibi yapımlar var ve maalesef GeForce NOW'da RDR2 gibi büyük bir yapıt bulunmuyor. Yüksek ihtimalle Boosteroid tam sürümü çıkınca RDR2 gibi oyunlar gidecek peki sizce 1 aylığına denemeli miyim?

İnternetiniz nedir acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı