GeForce NOW'a zam geldi!

Avrupa'daki insanlar almasa belki özel fiyat yapacaklar da böyle yapmıyorlar. Ayrıca 200 TL buna kim verir ya?
Çok da ucuza sunmaları mümkün değil. Elektrik gibi birçok gideri var. MacBook için hâlâ uygun bir servis. MacBook Pro oldukça güçlü bir cihaz olsa da her oyun oynanamıyor.

Avrupa'da bu hizmetin pek kullanıldığını düşünmüyorum.
iPad ve MacBook için kullanışlı oluyor. Yolculuk yaparken yanınızda ağır bir oyun bilgisayarı taşımak zorunda kalmıyorsunuz. Mevcut cihazlarınız yeterli oluyor.

Yaklaşık 1 yıldır 35MB internet ile 1080p 60FPS olarak kullanıyorum, ilk başlarda ayar yapmadığım için sıkıntılar yaşamıştım, donma kasma ve pikselleşme oluyordu ancak ince ayardan sonra internetimi kablosuz olarak kullanmama rağmen, şu an hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Az önce 6 aylık kodumu da aldım. İnce ayardan sonra donma kasma ve pikselleşme tamamen nadiren 1000/1 olmaya başladı. İşin kısası Vodafone 50 MB internet ile rahatlıkla oyun oynayabilirsiniz. "Oyun satın almanız gerekiyor çok kötü" diyenlere aldırış etmeyin, bulut içinde anlık şu anda 1550 oyun mevcut ise bunun 800'ü bedava oyun. Fortnite, LoL, Apex Legend VB. oyunlar için sağlam PC'ler gerekiyor. Bulut ile rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. Ben çok memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı