GeForce NOW'u veri tasarrufunda kullanmanın bir zararı var mıdır?

Agony1376

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç soru soracağım size.

-GeForce NOW'da bende girerken minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor diyordu bunun çözümünü bir konuda buldum Windows ayarlarından oyun modundan grafik ayarlarını bulup GeForce NOW'u ekleyip veri tasarruflu yani işlemciyle açılınca düzeliyordu bunun performansa etkisi var mı?
@sametates @heisenburgerr @Blannk

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar birkaç soru soracağım size.

-GeForce NOW'da bende girerken minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor diyordu bunun çözümünü bir konuda buldum Windows ayarlarından oyun modundan grafik ayarlarını bulup GeForce NOW'u ekleyip veri tasarruflu yani işlemciyle açılınca düzeliyordu bunun performansa etkisi var mı?
@sametates @heisenburgerr @Blannk

Performansa etkisi var mı bilmiyorum ama PC'yi yeniden başlatınca o hata çözülüyordu diye biliyorum.

Performansa etkisi var mı bilmiyorum ama PC'yi yeniden başlatınca o hata çözülüyordu diye biliyorum.

Hocam nasıl yani yeniden başlatıp direkt girince mi?

Hocam bir de şöyle bir şey var ben oyuna girdiğimde AC sndycate oynuyorum normalde gecikme olduğu hissediliyor ama mesela trenin için girince veya sağ tıkla aimi açınca arabaya binince sanki gecikme yokmuş gibi oluyor nedeni nedir bunun. @Blannk

@Blannk hocam son olarak yukarı ölçeklendirme de standartı kullanıyorsum gecikme azalsın diye gelişmişe tıkladım orada düşük kapalı yüksek gibi ayarlar var bunlar nedir acaba?

@Blannk

@Blannk

@Blannk

@Blannk yeniden başlattım düzelmedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı