Sizi unuttuk ya, ne olur kusura bakmayın. @Esperoja.Bizi etiketleyen yok biz etiketleyelim bari.
@PustiPowerV2 @Kokona Shiki @bilinçli pars @Ellie Williams @Lux ultisi kullanan kedi @enonertetanem @Steve Rogers @TÇB @Kemânkeş- @Efe10 @rohatbaba123 listem epey uzunmuş, @hadwiger ya da @PanzerTR gibi hâli hazırda parlaklık dönemini yaşayan üyeleri etiketlemedim.
Seni de etiketleyeyimBizi etiketleyen yok biz etiketleyelim bari.
@PustiPowerV2 @Kokona Shiki @bilinçli pars @Ellie Williams @Lux ultisi kullanan kedi @enonertetanem @Steve Rogers @TÇB @Kemânkeş- @Efe10 @rohatbaba123 listem epey uzunmuş, @hadwiger ya da @PanzerTR gibi hâli hazırda parlaklık dönemini yaşayan üyeleri etiketlemedim.
Hocam cidden unutmuşum seni kusura bakmayın artık.Bizi etiketleyen yok biz etiketleyelim bari.
Bu arada bakın mesajınızı beğenmiş. Ah be sonunda Yener hocam geri döndü ya ölsem de gam yemem.Bu arada @Yener K. geri döndü. Kendisini Xbox Series X konusunda gördüm bugün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.