Gelecek hakkındaki teoriler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onların amaçları şu kıyametin alametlerindede olduğu gibi, haarp gibi teklonojiler kullanılarak zülkarneyn'in kapattığı kapılara açıcaklar yecüc'le mecüc dünyada fink atacak. Zaten bilirsiniz onları.

SpaceX roket fırlatılması görüntüleri de montaj, bir kısmı 2016'dan alıntı, bir kısmında fare, cam, eğik ve düz dünya detayları gibi görüntü birleştirme hataları var, ayrıca astronotlardan birinin stüdyo çekiminde olduğu görünüyor, üstelik arkasında yeşil perde var yani görüntü birleştirme programı çekimlerinde.

Bunları kopyala yapıştır mı yaptın, sen mi yazdın?

Ayrıca konunun ve senin, troll olduğunu düşünüyorum.

Bunları kopyala yapıştır mı yaptın, sen mi yazdın?

Ayrıca konunun ve senin, troll olduğunu düşünüyorum.

O kısma bende inanmadım ancak sorun olmayacağını düşünerek paylaştım. Konuyu düzenledim.
Ayrıca troll değilim ve bunlar teoriler, kaç kere söyleyeceğim?
Konuyu düzgün bir şekilde, kendi fikirlerinizi katarak ve her fikre saygı duyarak devam edin lütfen.

Saçma buldum teoriyi, böyle bir şeyin kolayca olacağını düşünmüyorum böyle bir şey yapılsaydı dahi haberimiz olmazdı. Aynı şeye benzemiş bu 100 yıllık plan olayına(!)

Saçma buldum teoriyi, böyle bir şeyin kolayca olacağını düşünmüyorum böyle bir şey yapılsaydı dahi haberimiz olmazdı. Aynı şeye benzemiş bu 100 yıllık plan olayına(!)

Aslında bunları bir sürü filmden, konuşmalardan, paylaşımlardan, uzmanlardan, dini kitaplardan ve komplo teorilerinden oluşturdum. Hepsini birleştirince teker teker mantıklı gelmeye başladı. Büyük İsrail projesi gibi şeylerden de bahsedecektim ancak siyasetten uyarı alabileceğimi düşünerek yazmadım.

O kısma bende inanmadım ancak sorun olmayacağını düşünerek paylaştım. Konuyu düzenledim.
Ayrıca troll değilim ve bunlar teoriler, kaç kere söyleyeceğim?
Konuyu düzgün bir şekilde, kendi fikirlerinizi katarak ve her fikre saygı duyarak devam edin lütfen.

Aynen 2023'te Lozan bitince Türkiye güçlenmesin diye Bill Gates COVID-19'u Elon Musk da neuralink projesini ortaya attı.(!)

Yok daha neler... Şöyle komplo teorilerinden nefret etmeye başladım.
Bir kısmı eklemeyi unutmuşum:
Türkiye'deki erkeklerin 3/4'ü öldürülmesi planlanıyor. Bu yüzden Atatürk “ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.” “Dünyada her şey kadının eseridir. Kadınlarımız eğer milletin gerçek anası olmak istiyorlarsa, erkeklerimizden çok daha aydın ve faziletli olmaya çalışmalıdırlar.” gibi sözler söylemiştir.

Aynen 2023'te lozan bitince Türkiye güçlenmesin diye bill gates COVID-19'u elon musk da neuralink projesini ortaya attı.(!)

İnanmıyorsan konudan çıkar mısın dostum? Nazik bir şekilde seni uyarıyorum. Kendi attığın mesajın alıntısında bile bunların teori olduğu yazıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı