SenpaiKangal
Picopat
Selam dostlar. 12.sınıfım LGS zamanı zor şartlar olduğu için pek iyi bir lise kazanamadım Anadolu lisesi ama ortamı olsun eğitimi olsun çok kötü halen aynı okuldayım. 9.sınıf pandemi yüzünden berbat geçti konu eksiklikleri olsun çok fazla, diğer sınıflar eh işte az çok bir şeyler biliyorum. Matematik dersim oldum olalı kötüydü yapabildiğim birkaç konular var sadece mesela limit ve süreklilik. Ailemin maddi durumu pek iyi değil bende isterdim dershaneye gidip güzel eğitim almak ama işte olmuyor bazen ders çalışma ortamım yok, belki diyeceksiniz ne şartlarda nereleri kazananlar var diye, haklısınız. Okulda YKS yönelik çalışmalar yok değişik konular işleniyor ayrıyeten saçma sapan dersler var mesela girişimcilik bana saçma geliyor 1 saatlik ders ama boşa zaman kaybı bendeki sorun şu mesela 9.sınıfı bir inşaattın temeli olarak alalım bende temel olmadığı için boşuna kat çıkıyormuş gibi oluyorum bu da çıktıklarımın aşağı yıkılması gibi ailem işte kazanamazsan daha okumasın hele bir kazanama ben biliyorum falan diyorlar onlara diyemiyorum ki mezuna kalsam belki bir umut dershaneye gönderirler belki daha iyi şeyler yapabilirim. Ailemi buna nasıl ikna edebilirim bana eski kafalılar abim zamanında okumamış o yüzden benim de okumam gibi endişeleri var onlari da anlıyorum ama onlar beni anlamıyorlar.