- Makaleler
- 10
Arkadaşlar ne 3 senesi en az 7 sene lazım. Ülke öyle bir şeyin içinde ki toparlanması çok zor. 99 krizi ile aynı seviyedeyiz neredeyse.
O zaman sizin kazanıcağınız kesin. Ekonomi şuan bitmiş durumda freni patlak kamyon gibi siz frenleri onarmaya başlasanız bile kamyon nasıl anında durmazsa ekonomide öyle bir anda düzelmez iktidar değişse bile bir süre bu halde devam eder.O iktidar değiştiği anda iyi olacağız diyor ve Azerbaycan gibi Türk devletlerinin tek bir devlet olarak birleşeceğini düşünüyor.
İddiaya girdiğim arkadaşım @Rafa_2552 .
Sizin de şu an yaptığınızın pek farkı yok gibi, eleştirdiğiniz durum farklı sadece.
Olacağına kesinlikle inanıyorum ama bu inancım da 2023'deki seçime bağlı. Eğer mevcut iktidar değişmezse iyi şeyler olacağını düşünmüyorum.Ben ve arkadaşım iddiaya girdik. O bence iyi olacak diyor, çok negatifsin gibi şeyler söylüyor. Ben de gerçekler bunlar diyorum. Sonuç ne olur sizce?
Ekonomimiz iyi olur mu?
Galiba kendiniz ekonomiyi düzelttiniz ya da siyasi parti kurdunuz ya da örgüt sahibisiniz. Yoksa böyle konuşmanız imkansız.Evet gençler, oturup ana baba parasıyla alınan bilgisayarınız başından ağlamaya devam ederseniz bu ülke kurtulmaz!
Bir şeyleri değiştirmek için önce kendini fikirlerinizden ve inancınızdan başlarsanız güzel yerlere gelebilirsiniz. Sizler güzel yerlere gelince de ülke güzel yerlere gelecektir. ☝
Hepinizi canı gönülden selamlıyorum.![]()
Ben liyakatli kadrolarla ve şeffaf bir yönetim ile bu işin en kötü 2 sene içerisinde düzeleceğini düşünüyorum. Her şeyi geçtim, hiçbir şey yapmayıp sadece günümüz israfları yapmasalar bile çok iyi bir yerlere geleceğimizi düşünüyorum.Arkadaşlar ne 3 senesi en az 7 sene lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.