Gelin Biraz Counter Hakkında Dertleşelim

En son ciddi bir sekilde 2017'de oynadim. MGE'de 3 mac arka arkaya hile gelince bende actim hileyi catir catir vurdum. Pisman miyim? Asla. Oyuna 3-4 kere 24TL yatirdigim icin cidden de uzuluyorum. Eskiden hile yapmanin bir adabi vardi, insanlar gizlerdi hile oldugunu ama simdi hileler oyle mi? Adam 21 levele kasip Prime MM'de mevlana aciyor ya. Faceit'in yaptigini koskoca Valve yapmiyor. Cidden de acayip tuhaf.
Bana sorarsan yapamıyor değil yapmıyor, sonuçta bu Valve oyuncu sayısı düşmesin diye el atmıyor.
 
MM oynayan oyuncu, zaten oyundan keyif almaz. CS:GO çok sağlam bir oyun aslında. Yeteneğiniz varsa, sağlam arkadaşlarınız ile oynarsanız oyunun keyfini çıkartırsınız. Kötü bir oyun değil yani CS:GO. Oyuna solo girmeyeceksin, Türk arkadaş edinip öyle gireceksin.
Çoğunlukla eğlenmek için giriyorum rekabetçi oynamak o kadar umrumda değil. Takıma gelen tipler komik oluyor, arkadaşlarımla muhabbet ediyorum falan. Rankım Nova 4 zaten.
 
Ben 2 sene önce ban yedikten sonra CS:GO'yu bıraktım. Ücretsiz oldu kütüphaneme ekledim ama ayda yılda bir giriyorum 32 saatim varmış haliyle 729 saatli bir hesabı banlanınca insanın soğuyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı