Aynen öyle. Nedendir bilmem ama ben çok inanıyorum ileride olmak istediğim yerde olacağıma. Umarım hislerim beni yanıltmaz.
Özel bir şey değilse hayaliniz nedir bu arada merak ettim gerçekten?
Aynen öyle. Nedendir bilmem ama ben çok inanıyorum ileride olmak istediğim yerde olacağıma. Umarım hislerim beni yanıltmaz.
Ortam karı kız lazım usta naparız?
Yurt dışında bir spor dalında kariyer inşa etmek. Kısacası profesyonel atlet olmak.Özel bir şey değilse hayaliniz nedir bu arada merak ettim gerçekten?
Doğru, bizim sülaleyle pek alakam yok çoğunu da bizzat tanımam fakat miras mevzusu ortaya çıktığı gibi ilk kimin dava açacağını tahmin etmiştim, tuttuŞu güne kadar iyi geçinen sülale görmedim usulü budur.
Aynı ortam bana da lazım hocam ortaokul imam hatip lise meslek hiç kız görmedim8 senedir garip bir hallediym.
konu miras olunca herkes akbaba kesiliyorDoğru, bizim sülaleyle pek alakam yok çoğunu da bizzat tanımam fakat miras mevzusu ortaya çıktığı gibi ilk kimin dava açacağını tahmin etmiştim, tuttu![]()
İkisi de birbirinden berbat yerler, dışarıda görüp beğendiğiniz biri olursa profesyonelce isterseniz numarasını falan alabilirsiniz![]()
Anadolu lisesi okuduk ne olduAynı ortam bana da lazım hocam ortaokul imam hatip lise meslek hiç kız görmedim8 senedir garip bir hallediym.
Yurt dışında bir spor Dalin'da kariyer inşa etmek. Kısacası profesyonel atlet olmak.
Anadolu lisesi okuduk ne oldusonuç gene kaybedenler tarafındayız. Üstelik ortada bir şey yoktu bile.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.