Gelin konuşalım!

Yaşınız erkense ve durumunuz varsa neden olmasın? Benim de hep futbolcu olma hevesim vardı ancak başı boş hocalar, sonrasında gelen isteksizlik, artan yaş ve okul sorunlarım kariyerimi başlamadan bitirdi. İçinde hep bir uktedir.
Yaşım kısmen geç. Ancak azmimin bu boşluğu kapatacağını düşünüyorum. Kafamda hep istediğim yere geleceğim inancı var nedense. Ha olmadı başaramadık ya da imkan olmadı diyelim o kadar çok zevk alıyorum ki spordan sonunda hayalimdeki yere gelemesem bile uğruna verdiğim emek gözüme gelmeyecek bunu biliyorum.
 
Dediğim gibi 8 senedir kuzenlerim dışında bir kızla hiçbir kızın numarasını almadım.
ayarını kaçırmadan atılgan olmak gerek lisede benim de fırsatım olmadı kendime pek güvenen bi tip de değildim ama ünide tanışcak ortam oldukça vs saygılı ve açık bir şekilde yaklaşırsan oluyor korkmamak lazım
 
Yaşım kısmen geç. Ancak azmimin bu boşluğu kapatacağını düşünüyorum. Kafamda hep istediğim yere geleceğim inancı var nedense. Ha olmadı başaramadık ya da imkan olmadı diyelim o kadar çok zevk alıyorum ki spordan sonunda hayalimdeki yere gelemesem bile uğruna verdiğim emek gözüme gelmeyecek bunu biliyorum.

Umarım olur. Ancak başaramazsanız başka bir planınız mutlaka olsun, sonra ortada kalırsınız psikolojik olarak da kötü duruma düşersiniz.
 
Ayarını kaçırmadan atılgan olmak gerek lisede benim de fırsatım olmadı kendime pek güvenen bir tip de değildim ama üniversite de tanışcak ortam oldukça vs saygılı ve açık bir şekilde yaklaşırsan oluyor korkmamak lazım.

Şahsen saygılı olduğumu düşünüyorum tanıdığım herkes öylediyor efendi ve saygılı çocuksun diye ama işte özgüvenimden dolayı hiç yakışıklı olduğumu düşünmüyorum.
Daha lise son sınıfım elektrik elektronik müh ya da teknikerliğinde kız olur mu ki kuzenlerim orada gruplar oluyor guruplara katıl diyor sürekli.
 
Özgüvenden dolayı bence yok hocam burada iş özgüvende bitiyor ha bir de işte boy diyelim.

Girdiğiniz dükkandaki esnafa, arkadaş ortamına girerken tanımadığınız kişilere selam vererek vesaire aşabilirsiniz bunu. Yani kısacası olabildiğince insanlarla konuşun, sonrası zaten geliyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı