Gelin konuşalım!

1 hafta odun gibi beklerseniz kız tabii ki geçiştirir, günaydın merhaba bile diyemiyorsanız sorun harbiden büyük hocam.

Ya dedim hocam bir ara güzel sohbet ettik dedim belki kız der bana AA Yusuf günaydın ne haber diye bir şey demedi kuzenimde oğlum onlar kız onlara sen ilk adımı atacaksın hep diyor kıza günaydın ne haber nasılsın sohbeti döndü YKS böndü bir sonra kardeşi geldi bir şey demedin direk döndü arkasını gitti metroya çıktı.

İş ve sporu aynı anda götürüyorum zaten o konuda da sıkıntım yok. Şu an tek engel yurt dışına çıkamamak benim için. Onun için de planlarım var halihazırda inşallah yakında istediğim ülkeye gitme imkanım olacak.

Dediğim gibi durumunuz varsa ve sabıkanız falan yoksa çok rahat vize alırsınız. Ancak bana nedense yurt dışında yaşamak saçma geliyor. Kendi memleketimi bırakıp da hiç bilmediğim bir yere gitmek kötü yani.

Ya dediğim gibi dershaneye gideyim diyorum kız ortamı olur alışırım ama hiçbir şey bilmiyorum utanırım diyorum soru soracak hoca hiçbir şey bilmiyorum saf gibi kalacağım bu da eziklik gibi geliyor bana.
ortak noktanın olduğu biriyle konuşma başlatmayı tavsiye ederim böyle problemler yaşıyosan daha kolay kılıyor işi. okuduğu kitaba vs bakarsın bilgin olan bi konudur muhabbet açarsın gibi.

Ya dedim hocam bir ara güzel sohbet ettik dedim belki kız der bana AA Yusuf günaydın ne haber diye bir şey demedi kuzenimde oğlum onlar kız onlara sen ilk adımı atacaksın hep diyor kıza günaydın ne haber nasılsın sohbeti döndü YKS böndü bir sonra kardeşi geldi bir şey demedin direk döndü arkasını gitti metroya çıktı.

Evet ilk adım bence de erkekten gelmeli ancak kız direkt arkasını dönüp gittiyse ayıp etmiş.

Dediğim gibi durumunuz varsa ve sabıkanız falan yoksa çok rahat vize alırsınız. Ancak bana nedense yurt dışında yaşamak saçma geliyor. Kendi memleketimi bırakıp da hiç bilmediğim bir yere gitmek kötü yani.
Ben de keyfimden gitmek istemiyorum maalesef. Burada benim istediğim spor dalına yeterli değer verilmiyor ve ülke genelinde elit antrenörler yok. Bu yüzden gereklilik benim için.

Değil hocam değil, isteyin deneyin ve görün. Bu deneyimlemeden anlayabileceğiniz bir şey değil.

Ama hocam kız bakmıyor dahi özgevenimi kaybediyorum garip geliyor.

Evet ilk adım bence de erkekten gelmeli ancak kız direkt arkasını dönüp gittiyse ayıp etmiş.

Direkt dönüp gitti hocam kız güzel bir kız ben ise öğle değilim ya. Öğle geliyor hocam.

Ortak noktanın olduğu biriyle konuşma başlatmayı tavsiye ederim böyle problemler yaşıyorsan daha kolay kılıyor işi. Okuduğu kitaba vs bakarsın bilgin olan bir konudur muhabbet açarsın gibi.

Bulamıyorum ki hocam.

Ama hocam kız bakmıyor dahi özgevenimi kaybediyorum garip geliyor.

Direkt dönüp gitti hocam kız güzel bir kız ben ise öğle değilim ya. Öğle geliyor hocam.

Başka kızlara bakın hocam milyar tane kız var dışarıda. Hepsiyle konuşun sohbet ilerletin hangisiyle kafanız uyuşursa onunla devam edin.

Başka kızlara bakın hocam milyar tane kız var dışarıda. Hepsiyle konuşun sohbet ilerletin hangisiyle kafanız uyuşursa onunla devam edin.

Evet var ama ne bileyim korkuyorum hocam ya belki biriyle tanışamak istedim bir kız dedi işte böyle böyle yaptı tüm çoğumluk üstüme toplanır son Türkiye geneli olaylardan sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı