Genç Ekibimizin %100 Türk Yapımı Simülasyon Oyunu : "Bakkal Simulator" !

Hipofiz

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar,
Ben Emre Piriştine şu anda 14 yaşındayım ve lise 1 öğrencisiyim. Yaklaşık 4 yıldır yazılımla uğraşmaktayım. Daha çok C# kullanarak Unity üzerinde çalışmalarda bulunmaktayım. Instagram'da da ilk Türkçe Unity sayfası olarak @unity3d_tr sayfamı inceleyebilirsiniz.
2019 yılının Aralık ayının sonlarına doğru bizim Discord serverimizde uzun zamandır sohbet ettiğimiz birkaç arkadaşımızla birlikte bir ekip kurmaya karar verdik. Bu karar sonrası kendimize bir server açıp proje konusunda tartışmaya başladık. Şu anda ekibimizde 1 yazılımcı, 2 grafiker ve 1 genel tester olarak 4 kişiyle birlikte çalışıyoruz. Ekibimizde en büyük 17, en küçük 14 olmak üzere bir yaş ortalamamız bulunmakta, başlıkta "genç ekibimiz" dememin sebebi de bundan kaynaklanıyor. Ekibimizin en büyük amacı ülkemizdeki oyun sektörünü elimizden geldiği kadarıyla geliştirmek ve oyun piyasasını güçlendirmek.
Oyun projemiz zaten isminden de anlaşılacağı gibi bir simülasyon oyunu: "Bakkal Simulator". Bu oyunu yapmaya karar verdiğimizde hemen görev dağılımlarımızı yapıp çalışmalara başladık. Oyun ilerlerken aynı zamanda YouTube ve Instagram ( @echogamescompany ) gibi platformlarda da aktif olup kitle toplamak temel amaçlarımız arasında. Şu anda oyunda çok iyi bir yol katettik ve baya ilerlemiş bir durumdayız. Hatta oyunu tahmini olarak Şubat ayı içerisinde çıkarmayı planlıyoruz. Aşağıda da aklınızda oyunumuz hakkında somut düşüncelere sahip olmanız adına birkaç fotoğraf paylaşacağım.

Ekip Logo Animasyonu :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun Afişi :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyunun Pazarından Bir Görüntü :

Not : Destekleriniz bizim için önemlidir, fikir ve görüşlerinizi bize bildirirseniz bizi çok mutlu edersiniz.

Instagram'deki resimden tahmin ettiğim kadarıyla bakkalımıza manavlardan veya başka toptancılardan ürün alıp satacağız gibi görünüyor. Öyle mi olacak? Öyleyse harika olur bence. Simülasyonu 'pazar' ve 'piyasa' muhabbetiyle daha da geliştirir.
Bu arada konuyu takipteyim, çıktığı zaman oynamak isterim. Başarılar!

Son düzenleme:
Sizi öncelikle tebrik ediyorum, güzel bir şeye benziyor. Fakat oyunun oynanış videosu olmadan yorum yapmak biraz zor. Oynanış videosu ne zaman gelir? Oyun sadece telefona mı çıkacak? İleride bilgisayara oyun çıkartmayı düşünüyor musunuz? Birde Manav Simülator olsaydı daha güzel olmaz mıydı? Sadece meyve, sebze satılacaksa. Oyun çok oyunculu mu olacak?

Sizi öncelikle tebrik ediyorum, güzel bir şeye benziyor. Fakat oyunun oynanış videosu olmadan yorum yapmak biraz zor. Oynanış videosu ne zaman gelir? Oyun sadece telefona mı çıkacak? İleride bilgisayara oyun çıkartmayı düşünüyor musunuz?
Bence telefona değil bilgisayara çıkacak.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    69,3 KB · Görüntüleme: 182
Helal olsun sana. Sen böyle işlerle uğraşırken senin yaşıtların gitsin sigara içsin, iki tane kızla sevgili olmak için şekilden şekile girsin, nargile kafelere gidip telefon kamerasına duman üfleyip Instagram hikayesine atsın. Valla helal olsun sana. Çıktığı gibi oynarım. Bu yaşta böyle işlerle uğraşman çok güzel kardeşim, sonuna kadar destekleriz seni. Oyunu hangi platformlar için çıkartmayı düşünüyorsun?

Ben de çıktığı zaman oynayıp görüşlerimi bildiririm. Ben de seninle yaşıtım ve biz de birkaç arkadaş Arduino üzerinde çalışıyoruz. Umarım siz de başarılı olursunuz. @Akerfeldt 'nın dediği gibi bizim sınıfımızda da saçma tipler var ve bizimle dalga geçiyorlar. Sen de kötü yorum alırsan sakın kafana takma. Şimdiden başarılar.

Ben de çıktığı zaman oynayıp görüşlerimi bildiririm. Ben de seninle yaşıtım ve biz de birkaç arkadaş Arduino üzerinde çalışıyoruz. Umarım siz de başarılı olursunuz. @Akerfeldt 'nın dediği gibi bizim sınıfımızda da saçma tipler var ve bizimle dalga geçiyorlar. Sen de kötü yorum alırsan sakın kafana takma. Şimdiden başarılar.
Eskiden kafama takıyordum ama durdum düşündüm bi, bu adamların hayatta hiçbir başarısı yok, eline bir iş versen yapamaz çünkü hayattaki tek başarısı evde poposunu büyüterek LoL oynamak ve nargileden şekilli duman çıkartmak. Sorsan herkese laf atar, bu olmamış, bu kötü, beceremiyorsun der ama kendisine sorsan hiçbir yeteneği yok. O yüzden böyle salak insanların lafını dikkate almamak gerek. Banada zamanında hep yıkık, özgüvensiz, hiçbir iş yapamıyorsun diyorlardı ama bende kendi yeteneğimi keşfettim, benim Müziğe yatkınlığım varmış. Böyle boş insanların lafına bakarsanız hiçbir iş yapamazsınız zaten. Bunlar genelde milletin anasına bacısına küfür ederler ve küfür etmeyi marifet sanırlar o mâlum Facebook grubu var hani B ile başlayan 3 harfli anladınız siz onlara özenirler, sabahtan akşama kadar LoL oynarlar, kızlarla konuşabiliyorlar diye kendilerini özgüvenli, alfa zannederler ama değiller. Bu tiplerin dersleri kötüdür, sabahtan akşama kadar kızlarla konuşurlar, sürekli bilgisayar oynayıp milleti kötülerler. Bu tipleri çok takmamak lazım. 12-20 yaş arası böyle tip çok var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı