Genç işi araba önerisi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 2. videodaki golf stage 3 haberiniz olsun.

RX8 4 ilana baktım 2 sinin motor değişmiş.

Hocam yaşınızı bilmiyorum ama tahmini 18-23 arasındasınız bence bu yaşta MX5 alınır 4-5 yıl kullanılır sonra farklı bir arabaya geçilir en azından ben olsam öyle yapardım.

Hocam onlarda 1500C 130 beygir ya

Hocam bende polo alırsam stage 2 falan atarım diye düşünüyorum.

Hocam firmanın belirttiği standartta yağ kullanarak bakım yapılmadığı için 100 binde motor yiyenler var evet ama bakımını yaparsanız tamamiyle bir canavar o wankel motorlar.

Hocam onlarda 1500C 130 beygir ya.

Hocam önden çekiş ve arkadan itiş farkı çok fark ediliyor.

Hocam bir de hangimiz dışarıda Mazda görünce (yeni model ya da uğraşılmış) bir daha bakmıyor?

Hocam bende polo alırsam stage 2 falan atarım diye düşünüyorum.

Stage işleri sizi çok uğraştırır hocam haberiniz olsun tabii yaşadığınız şehre göre değişir ama Türkiye'de bu işten anlayan sayısı az anlayanda iyi para yazar bir de çok beklersiniz genel olarak.

Hocam önden çekiş ve arkadan itiş farkı çok fark ediliyor.

Ben genç işi uçan kaçan dediği için arkadan itiş taraftarıyım önden çekiş artık arkadan itiş arabanın zevkini almış ununu elemiş eleğini asmış insanlar için gibi geliyor.
Arkadan itişin zevki bir başka ya.

Stage işleri sizi çok uğraştırır hocam haberiniz olsun tabii yaşadığınız şehre göre değişir ama Türkiye'de bu işten anlayan sayısı az anlayanda iyi para yazar bir de çok beklersiniz genel olarak.

Ben genç işi uçan kaçan dediği için arkadan itiş taraftarıyım önden çekiş artık arkadan itiş arabanın zevkini almış ununu elemiş eleğini asmış insanlar için gibi geliyor.

Arkadan itiş tam gençler için hocam beygiri hissettiriyor.

Keşke yaşım yetse de bende bir araba alsam arkadan itiş :(

Küçükken ilk sürdüğüm araba öğrendiğim araba tofaştı ilk kalkarken attığım patinaj dönerken yanlışlıkla gaza çok basıp arabayı yanlatmam gerçekten arkadan itiş arabalar ayrı bir zevk gerçekten ayrı bir zevk.

Arkadan itiş tam gençler için hocam beygiri hissettiriyor.

Keşke yaşım yetse de bende bir araba alsam arkadan itiş :(

Ya hocam önden çekişli arabalar bana zaten güvenlik için ortaya çıkmış gibi geliyor arkadan itiş bambaşka bir dünya gibi geliyor bana.

Hocam Stage 2 için hangi parçaları değiştirmek gerekiyor? 2011 1.4TSi Polo'da aklıma yattı

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı