Gencer Gaming güvenilir mi?

Tamam "çok sorun yaşayan insan" cümlesine ek veri paylaşır mısınız? Ben de bizzat gidip Gençer Gaming'e sorayım. Sonra buraya dönüp aktarayım.
Hocam yanlış anlamayın ama bu forumda kitlenip kalmıyorum. Her sorun yaşayan adamın iletişim bilgilerini almadım ki getireyim buraya.. Kim bilir hangi mecrada görmüşüm, ama burda da gördüm

Her firmada sorun yaşanıyor ama insanları dolandırıp üzerine hakaret de etmiyorlar. Ben duyduğumu söylüyorum bu arada.. Alışveriş yapacak olan olursa da bu beni sevindirir çünkü bende yapmayı düşünüyorum durumu görmüş olurum
Firma şikayet sitelerinde birçok durumu çözmüş. Neye dayanarak söylüyorsunuz?
İlk başta ben de güvenilir değil demiştim. Küçük bir araştırma ile çözülebilir.

Hocam yanlış anlamayın ama bu forumda kitlenip kalmıyorum. Her sorun yaşayan adamın iletişim bilgilerini almadım ki getireyim buraya. Kim bilir hangi mecrada görmüşüm, ama burada da gördüm
Nerede gördünüz o zaman? Ben sizden fazla forumda duruyorum. Bildiğim bir tane "RAM iade konusu" vardı. O vatandaşın para iadesini de yapmışlardı.

Şimdi o zaman sizin hatırlamadığınız ve kaynak gösteremediğiniz yerde bu firma için güvenilir değil dersek ne kadar doğru olur? Üstelik siz de alışveriş yapmak istiyormuşsunuz.

Siz benden daha çok kalıyorsunuz buna eminim ben yalnızca bu forumda
Nerede gördünüz o zaman? Ben sizden fazla forumda duruyorum. Bildiğim bir tane "RAM iade konusu" vardı. O vatandaşın para iadesini de yapmışlardı.

Şimdi o zaman sizin hatırlamadığınız ve kaynak gösteremediğiniz yerde bu firma için güvenilir değil dersek ne kadar doğru olur? Üstelik siz de alışveriş yapmak istiyormuşsunuz.
Sorun da bu hocam, siz sadece buradasınız insanlar sadece buraya yazmıyorlar. Ve evet biri an itibariyle alışveriş yapsın sorun çıkmazsa bende yapayım

Siz benden daha çok kalıyorsunuz buna eminim ben yalnızca bu forumda

Sorun da bu hocam, siz sadece buradasınız insanlar sadece buraya yazmıyorlar. Ve evet biri an itibariyle alışveriş yapsın sorun çıkmazsa bende yapayım
Ben de diyorum ki insan gördüğünü hatırlar. En azından kaydeder. Bana gösterirseniz bilgilenirim. Böyle çok samimi bir iletişim olmuyor.

+Güvenilir.
-Hocam güvenilmez.
+Neden?
-Birileri öyle demiş.
+Nerede?
-Hatırlamıyorum.

Hmm.

Ben de diyorum ki insan gördüğünü hatırlar. En azından kaydeder. Bana gösterirseniz bilgilenirim. Böyle çok samimi bir iletişim olmuyor.

+Güvenilir.
-Hocam güvenilmez.
+Neden?
-Birileri öyle demiş.
+Nerede?
-Hatırlamıyorum.

Hmm.
Güzel kardeşim, her gün amd kartları ile ilgili şikayet okumuyor muyuz? Tek bir tanesi dahi aklımda kalmaz. Önemsemem de, şikayet görürsem o siteye tereddüt ile yaklaşırım. Arkadaş güvenir misiniz dedi bende yok dedim. Bu kadar savunmaya geçtiniz ya, size de güvenmiyorum. Sebep mi belirteyim şimdi buna?

Kimler sorun yaşamış? Merak ettim. Merdiven altı demişsiniz ama mağazaları Yalova'daki çok merkezi bir konumdadır. Corsair, NZXT, ASUS, MSI derken piyasadaki sayısız ürünün satışını da yapmaktalar. Mağazalarına gidip bir dolu ürünü de inceleme şansınız oluyor.
Her şey mağaza ile olsaydı ITOPYA da güvenilir bir marka olurdu. Yalova'nın merkezinde mağazaları olunca güvenilir bir marka mı oluyor?
Biraz daha araştırma yaptım ve Technopat üzerinden @dellvy diye bir arkadaşın Gençer Gaming ile ciddi bir sorunu olduğunu gördüm.

Güzel kardeşim, her gün amd kartları ile ilgili şikayet okumuyor muyuz? Tek bir tanesi dahi aklımda kalmaz. Önemsemem de, şikayet görürsem o siteye tereddüt ile yaklaşırım. Arkadaş güvenir misiniz dedi bende yok dedim. Bu kadar savunmaya geçtiniz ya, size de güvenmiyorum. Sebep mi belirteyim şimdi buna?
Savunmaya geçmiyorum. Biri size kötü söz söylese nedenini sormaz mısınız? Ben de diyorum ki buyurun kaynak gösterin. Firmaya gidip sorayım. Öğreneyim. E bana kaynak sunamıyorsunuz. Çok saçma.

Her şey mağaza ile olsaydı ITOPYA da güvenilir bir marka olurdu. Yalova'nın merkezinde mağazaları olunca güvenilir bir marka mı oluyor?
Biraz daha araştırma yaptım ve Technopat üzerinden @dellvy diye bir arkadaşın Gençer Gaming ile ciddi bir sorunu olduğunu gördüm.
Sizin "merdiven altı" tabirinizin gerçek olmadığını bir mağaza ve elden satış kanalları olduğunu marka, ürün yelpazesi sunarak belirttim.

Konuda etiketlediğiniz forum üyesi ise uyarılmasına rağmen farklı RAM aldıktan sonra firmayı burası dahil her yere aynı kelimelerle kötülemeye çalışan birisi. Biliyor musunuz? Ben o konuyu konuştum. Merak edip mağazaya gidip bilgi aldım. Ve bu durumdan birkaç gün sonra ilgili kişinin konusuna firma yetkilisi bizzat yazarak para iadesi yapıldığını da belirtti.

Böyle ezbere şeyler yazmadan önce bir tartı koyun. Bir dolu satış kanalı üzerinden alışveriş yapılabilen bir oluşumdan söz ediyoruz. Whatsapp üzerinden sayısız mesaja dönen, destek veren bir yapıları var. Kötü bir deneyimden sonra (sebebi kendisi) para iadesi yapılan kişiyi bir tarafa bırakırsak bir dolu ürün ve hazır sistem alan kullanıcıyı nereye koyacağız?

Yok, yok. Güvenilmez. Corsair ürünler çakma. ASUS ürünler desen bozuk. Razer ürünler zaten kırık. Bu kadar sığ düşünülmez yani.

Bu da konusu geçen mevzunun devamı veyahut finali.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı