Gençlerin Hayalinin Oyun Bilgisayarı Almak Olması

Nereden nereye? Eskiden, kredi çekip üstüne de birazcık koyup ortalama bir araba alabiliyordun, şimdi bilgisayar alabilmek için bile kredi çekmek gerek. Bilgisayarı aldın, ondan sonra oyunlarına para bulması da var. Nasıl bu kadar kısa sürede ülkeye bu kadar hasar verildi, yapanı takdir ettim gerçekten. Ev değil, araba değil, apartman değil altı üstü bir oyun bilgisayarı alabilmek için bile gençler yıllarca para biriktiriyor, 12 taksitle giriş seviyesi bir PC alabilirsen hak getire. Açıkçası gençler sadece bir oyun bilgisayarı alabilmek için bu kadar uğraşmamalı, gençlerin hayallerini süslememeli. Daha bu gençler ileride evlenecek, araba alacak, iş sahibi olacak, fakat daha nasıl bilgisayar alabilirim diye düşünüyorlar. Sadece karın tokluğuna yaşıyoruz arkadaş. Haline şükret diyecek arkadaşlara şimdiden merhaba diyorum.
Bunlara erişebilmenin artık çok zor olduğu gerçeğini kabullendim ama acı olan ne biliyor musunuz?
Bunu dile getirdiğinizde bizden önceki kuşak insanların ne olacak sanki almasan, bizim zamanımızda bunlar var mıydı ki gibi ilkel söylemlerine maruz kalmak. Benim gibi teknolojiye ilgi duyan, tutkusu araba olanların vay haline.

indir.jpg

Trump haklıymış ama.

Sırf bu tipler ile karşılaşırım diye 3310 alma düşüncesi var aklımda.
Telefona bakarak ekonomiye iyi diyenler pek ciddiye alınacak insanlar değil ama ikinci telefon olarak tuşlu bir şeyler taşımak ters köşe yaptırmak için iyi fikir. 😄

Gerçekten başka bir iktidar refah sorununu düzeltebilir mi? Hiç sanmıyorum.
Çok derinde bir sorun var ama yazarsam fena linç yerim. :(
Başka bir iktidar gelebilir mi sanmıyorum, bu iktidar sorunu çözecek mi onu da sanmıyorum.
Umarım bir gün bir sınava girdiğimde Technopat'a yazdıklarıma bakmazlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı