Gençlerin yüzde kaçı yurt dışında yaşamak istiyor ve neden?

Gençlerin yüzde kaçı yurt dışında yaşamak istiyor ve neden


  • Oy verenlerin toplamı
    145
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen Atatürk'ün hayatını bildiğinden emin misin?
Atatürk'ün eline fırsat geçmedi fırsatı kendi yarattı.

Fırsatı kendi gayretiyle yakaladı diyelim, eskiden bu tür hızlı bir haberleşme yoktu ve karışıklılar olduğunda bu kadar hızlı iletilmiyordu, buradan ne demek isteidğimi anlayabilirsiniz.
 
Ülkeden gideceğinize düzeltmek için çaba gösterin. Öyle gideceğim "hüü" demekle olmuyor her şey. Ha gideceğim derseniz, kapı orada. Ne kahramanlar ne insanlar gördü bu vatan. Siz gidersiniz başkası gelir.
Çaba gösterenler neden iktidardan destek alamıyor? İktidar ne zaman çalışkan gençlerle ilgilendi?
O kadar potansiyelli genç varken neden bu durumdayız?
 
Ya aga şöyle konularda hep ülkemizi savunuyorsun. Daha devlet bize destek çıkmıyor biz nasıl çaba gösterelim. Hep bize diyorsun peki sen ne yaptın ülke için ?
Devleti savunmuyorum. Devletle ilgili birşey yazmadım. Başka birine oy vererek başlayın ülkeyi düzeltmeye. Gerisi gelir.
 
Yurtdışında yaşama istemelerinin sebebi daha kaliteli okullarda kendilerini yetiştirmek istemeleri, gitmek istedikleri yerlerin iş konusunda ekonomik konularda sıkıntı yaşamamak istememeleri gibi nedenler.
 
Medeniyet istiyorum. Gücüm kalmadı burada kekolar ve cahillerle beraber yaşamaya. En azından elin cahiliyle iletişim kurmam, işime ve keyfime bakarım. Yurt dışında yaşarken benden mutlusu yoktu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı