General Mobile almayın

"General Mobile Türk markası çok iyi iPhone almayın İsrail markası!" diyenler keşke bu yazıları okusa.

Alınmayacak rezil telefonlar üretiyorlar zaten. Özelliklerinin genel olarak güzel olması ürünü kaliteli yapmıyor maalesef.

Her modeli aynı değil. GM 9 Pro'da saydığınız sorunlar yok.
Kronik mikrofon sorunu var o telefonda. Geç ve sorunlu gelen, hatta neredeyse hiç gelmeyen yazılım güncellemeleri zaten.
Değiştirsenize arkadaşlar telefonunuzu, mazoşist misiniz? Hoşunuza mı gidiyor kendinize acı çektirmek?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mazoşist değiliz, fakiriz ülkecek XD.

Bir haftalığına kullanmıştım (hangi modeli hatırlamıyorum ama düşük bir modeldi). Adaptör telefonu değil, telefon adaptörü sarj ediyordu. Ana menüde kasıyordu. 8-Bit fotoğraf çekiyordu.
Kötüydü.

Buradan GM telefon almayı düşünen arkadaşlara sesleniyorum. Arkadaşlar, bunu almayın! telefonsuz kalın daha iyi. Para kaybı. Keşke bunu alacağıma 1000 tane tavuk döner alsaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…