General Mobile almayın

Aynen aynen, böyle acayip tabletler de satarlardı Concord mu neydi markası. Şehirlerarası otobüs koltuklarının arkasındaki ekranlar bile daha teknolojikti o ucubeden.

Sosyal medyada gezinirken şarjı bitmesi? .

2500 mAh bir batarya kullanması? Android nougat kullanması? Nougat pil optimizasyonu konusunda rezalet bir sürüm. Üç farklı telefon deneyimim de aynı şekilde sonuçlandıktan sonra net şekilde söyleyebilirim. Bu telefonu GM4g ile aynı donanımı kullanıyor. Almadan önce kontrol edebilirdiniz. GM5 Plus modeli kullanan bir tanıdığım var ve hiçbir şikayeti yok.

General Mobile'nin alınabilecek sadece 2 telefonu var.
Yandex.Görsel ve Yandex.Görsel baska yok.

Hocam Discovery'nin yeni versiyonu mu var? Eskisi ise bende ses problemi yoktu. Oyun performansının düşük olması normal. Eski cihaz.
Kalitesi çok kötü ben de bunu bilerek aldım fakat çok sıkmaya başladı değiştireceğim

Ben zamanında Huawei P9 Lite ve General Mobile 5 2.seri arasında kalmıştım (ilk nesilde ısınma ve yazılımsal sorunlar mevcuttu) P9 Lite alacaktım Vodafone şubesinden şansa P9 Lite yokmuş gittim onun yerine Asus Zenfone 3 aldım yavaş yavaş ömrünü dolduruyor olsa da ilk aldığımda Android 6.0 sürümü vardı ve fiziksel tuşlar arada çalışmıyordu. Android 7.0 ile sorun çözüldü 2017 Şubat ayında almıştım telefon taş gibi ve günümüz uygulamalarını ve oyunlarını hiç zorlanmadan açıyor asla bir sorun yaşamadım şimdiye dek. Yavaştan değiştirmenin vakti geldi ama çok eskidi telefon. General Mobile asla alınmaz o dönemlerde bir çok inceleme kanalı telefonun gerçekten çok ısındığını söylüyordu.

Hem de nasıl, kış günlerinde soba olarak kullanıyorum.

Sen istisnasın o zaman. Telefon dandik bir şey. Minecraft'ta bile kasıyor.
Ben pubg oynuyordum
Babam site yöneticisi ve telefonu dual sim desteklemediği için kampanya ile çok ucuza GM 8 almıştı. Birkaç kere alıp kullandım ama böyle yavaşlık görmedim. Rezil.
Ben 1000 TL ye aldım
@The Tribal Chief Karşı tarafa sesinin gitmesinde sorun var diyorsun, o zaman ''telefonun'' ne amacı kaldı?

Çöp ürün işte.
Haklısın fakat o zaman bütçem o kadardı. Herkes telefona giydirmiş sesimi duyurmak bağıra bağıra konuşuyorum. 1000 TL olan telefondan ne beklersin ki. Açıkçası pek sıkıntı çekmedim. 32 GB hafıza var. 12 GB sistem alıyor zaten. 10 GB boş yer var. Benim işimi görüyor ya o yeter

Hem de nasıl, kış günlerinde soba olarak kullanıyorum.
Telefon temiz kullanıldıysa bataryasını değiştirip,formatlayın ve elden çıkartmaya bakın. O telefonlar işkence gibi resmen. Çok fazla kişi şikayetçi. Letgo'ya koyunca çok hızlı satılıyor temiz kullanılmış ürünler.

Satmayacağım, elime para geçsin direk çöpe atacağım. Bıktırdı gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…