General Mobile E-Tab 4 Mdm Sorunu

Ben tableti framaroot ile rootladım. Aradan 16 saat falan geçti tablet kendi kendine sihay ekran hatası verdi. Wipe/factory reset işe yaramıyor ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Servise gönder, ben de aynı şekilde oldu çaresi yok. Format yönlemlerini araştır ben formatladım ama kurulum sihirbazı durdu hatası vardı yine formatlarken wipe/factory reset yaptıktan sonra sürekli ses açma tuşuna bas bırak.

Ben tablete bütün format işlemleri yaptım dediğin ynetmide yaptım fakat siyah ekranda kalmaya devam etti sanırım tek çare servis.

Ben yüklediğim programları etkinleştiremiyorum. MDM tarafından durduruldu diyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun tablet kullanılamaz hale geldi:(:(:(

Arkadaslar bende root atmaya çalıstm fakat beceremedim. Servise yollarsam ücret alırlarmı ve kullanıcı hatas diyecekler mi ? Burdaki tüm bilgisayarcılara götürdüm yapamadılar. Servise gönder dediler 50 TL alırlar dedi ve kullanıcı hatası diyebilirler dedi. Sizce göndermeli miyim?

Bilgisayarcılar pek anlamaz. Benim cihazım rootluydu, ayarlar silindi siyah ekranda kaldı sıfırlayıp gönderdim. Kurulum sihirbazı durdu hatası vardı, düzeltip gönderdiler garanti dahili yazıyordu.

Bilgisayarcılar pek anlamaz. Benim cihazım rootluydu, ayarlar silindi siyah ekranda kaldı sıfırlayıp gönderdim. Kurulum sihirbazı durdu hatası vardı, düzeltip gönderdiler garanti dahili yazıyordu.

Peki herhangi bir ücret ve kaç günde geldi ? Ayrıca ben yollarsam kullanıcı hatası veya ücret alırlarmı ? :)

peki herhangi bir ücret ve kaç günde geldi ayrıca ben yollarsam kullanıcı hatası veya ücret alırlarmı ? :)
Yazarken kurallara dikkat et, sosyal kurallarını oku.
Kargo ücreti dahi ödemedim. 3-5 haftada geldi. Ama seninki belli olmaz daha kısada olabilir, daha uzunda olabilir. Tahminimce çok uzun sürmez.

Ben yüklediğim programları etkinleştiremiyorum MDM tarafından durduruldu diyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun tablet kullanılamaz hale geldi:(:(:(

Tabletiniz güncelleme aldıysa yapacak birşey yok maalesef. Yeni kullanıcı açarak yüklemeyi deneyin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı