General Mobile E-Tab 4 Root Rehberi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocukları hacker mı yapacaksınız? :p

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce usp veri ayıklaması olayını denedim ama tıkladığımda hiç bir şey ifade etmiyordu. Bende tableti fabrika ayarlarına sıfırladım. Tabletim şu anda kurulum ilk kayıt aşamasında ne yapmalıyım?

Recep abi daha önce yazdığın gibiyse ablanızın tabletini alıp denemişsiniz, bu anlattıklarınız öğrenci tabletleri ile aynı değil.
Öncelikle öğrencilere verilen tabletlerde MDM ve PolicityDealer diye 2 uygulama (cihaz yöneticisi) var, öğretmen tabletletin de bu yok. Öğretmenlere verilen tablette DNS değiştirmeyi denedim değişti ama öğrenci tabletlerin yok.
Bilgisayarım USB yi algılıyor Mobogenie de SYNC (eşitleme) yaptığı aşamada kalıyor.
Kendi tabletime yaptıklarımı 1 rehberde anlatıyorum hepsini deneyerek.
E-Tab 4 Özgürlük Rehberi [Ayarları düzeltme, İnternet, Dosyalar, APK, USB, ROOT ve MDM Kaldırma] | Technopat Sosyal

Ben tableti sifirliyorum ancak sifirlanmiyor biraz acayim wipe data factory reset seçeneğini power tuşuyla onaylıyorum ekrana karni açık bir android simgesi geliyor altta siliniyor yazıyor ancak bir sure geçtikten sonra tablet yeniden başlıyor şarjı az diye düşündüm şarjı % 100 iken denedim yine olmadı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Elimde Meb`in herşeyi engellediği bir tablet bulunuyor.Tabletimi servise gondermistim sanirim orada yeni yazilim yuklediler.Kisitlamalari aciklayayim size.
1Ayarlarda verileri temizle seçeneğini kaldirmislar.
2.Google olay storeda yüklediğiniz uygulama kaldiriliyor etkinlestire bastiginizda tekrara `MDM`tarafindan durduruldu yazisi cikiyor.
3.Uçak modu seçeneğini kaldirmislar.
4.Cihazi framaroot vb. uygulamalarla rootlamaya calistiginizda aktivasyon bölümüne atiyor ve aktivasyon izni vermiyor.Cihazi servise gönderiniz diyor.
Lutfen yardim edin.Hepinize tesekkur ediyorum.

Son düzenleme:
Abi bende usb hata ayıklama soluk gözüküyor.

Recep abi bende USB hata ayıklama açılmıyor framaroot denedim paket yükleyici durdu diyor nasıl yapacağım

Elimde Meb`in herşeyi engellediği bir tablet bulunuyor.Tabletimi servise gondermistim sanirim orada yeni yazilim yuklediler.Kisitlamalari aciklayayim size.
1Ayarlarda verileri temizle seçeneğini kaldirmislar.
2.Google olay storeda yüklediğiniz uygulama kaldiriliyor etkinlestire bastiginizda tekrara `MDM`tarafindan durduruldu yazisi cikiyor.
3.Uçak modu seçeneğini kaldirmislar.
4.Cihazi framaroot vb. uygulamalarla rootlamaya calistiginizda aktivasyon bölümüne atiyor ve aktivasyon izni vermiyor.Cihazi servise gönderiniz diyor.
Lutfen yardim edin.Hepinize tesekkur ediyorum.

Sorunu cozdum ama simdi de cwm yükleyip sistemin yedeğini almak istiyorum E-tab 4 e uygun cwm bulabilir misiniz?birde başka bir cwm etab 4 e uygun olabilir mi?

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar şimdi ben tabletimi sıfırlardım ama google play store'den bir uygulama indirdiğim zaman bana MDM tarafından durduruldu diyor ve etkinleşmiyor. Ne yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı