General Mobile E-Tab 4 Root Rehberi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz daha fazla bilgi verir misin. Bu seçenek var da mı açılmıyor yoksa hiç mi gözükmüyor ? USB Debug uygulamasını indirdin mi? Tableti fabrika ayarlarına sıfırladın mı?

İşte böyle
Screenshot_2014-07-27-08-22-04.png

Recep abi bende google play store baglantı yok diyor, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi aynı işlem "SM-T230" modelinde olur mu? ,yani galaxy tab 4 modelinde.

Tableti sıfırlamayı deneyebilirsin. Çünkü beni tabletim güncellendikden sonra wifi ayarları bozuldu.
Aslında ben güncellemedim öyle masanın üzerinde dururken güncellendi. Teknik servise götürdüm. Yeni bir güncelleme gelmesini bekleyeceksin dedi bana ben onları dinlemeyim tableti sıfırladım. Düzeldi sorunum yok yada okullar açıldığında içindeki oyunları silip garantiye gönder.

Tableti fabrika ayarlarına döndürüyorum olmuyor.

Tableti sıfırlamayı deneyebilirsin. Çünkü beni tabletim güncellendikden sonra wifi ayarları bozuldu.
Aslında ben güncellemedim öyle masanın üzerinde dururken güncellendi. Teknik servise götürdüm. Yeni bir güncelleme gelmesini bekleyeceksin dedi bana ben onları dinlemeyim tableti sıfırladım. Düzeldi sorunum yok yada okullar açıldığında içindeki oyunları silip garantiye gönder.
Evet demiyorum ama olmuyor, içinde hic uygulama bile yok. Ne yapmaliyim acil lütfen?

Karni acik bir logo var, fakat komut yok diyor. Ne yapmaliyim?

Elimde MEB'in dağıtığı e tab 4 tableti var, tarih ve saat sorunu yaşıyorum, ikisi de yanlış. Bu sebeple internete de giremiyorum. Normal olarak değiştirmeyi denedim ve arkaplan veri kısıtla ile denedim olmadı. Normal yoldan fabrika ayarları sıfırlanmıyor. Ses ve güç tuşunu birlikte basarak ayar bölümüne girdim 3 seçenek çıktı, 3 seçeneği denedim yine olmadı. Root atıp eba veya buna benzer uygulamaları kaldırıp devlet ile sıkıntıya girmek istemiyorum. Bu sorundan nasıl kurtulurum? @Egemen @THE_MILLER @Muhsin Bayram @Recep Baltaş @MF

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı