General Mobile GM 20 Pro nasıldır?

Kendim bizzat kullanıyorum. Çok memnunum. Hiçbir problemi olmayan bir cihaz. Cihaz gayet hızlı tepki veriyor ve hiçbir takılma sorunu yok. Fotoğraf kalitesi ise gayet iyi. Fiyatına göre gayet iyi. Oyun oynamadığım için oyun performansı hakkında bir şey diyemeyeceğim. Bataryası çok iyi dayanıyor 4050 mAh olmasına rağmen.

Bu modelde herhangi bir kronik sorun ise mevcut değildir.

Cihazı ekim 2020'de satın almıştım. O günden ihtibaren, 3 adet güncelleme aldı. Şu anki Android versiyonu ise Android 10.

Bana göre tek eksiği maksimum 1080P30FPS video çekebilmesi. En azından 60FPS çekebilseymiş. Eğer, 60 FPS takıntınız yok ise fazla bir problem yaratmayacaktır.

Daha güncel cihazlar var ise onlar da tercih edilebilir.
Hocam siz güzel anlatıyorsunuz da ben GM discovery 2 mini'den başlayıp GM 9 pro'ya kadar hepsini kullandım ve bu GM adlı marka kullanıcıya hiç değer vermiyor. Her modelde güncelleme sorunu mu olur arkadaş? Hâlâ GM 9 pro ve GM 8'e güncelleme gelmedi. Verdikleri sözü tutamadılar. Aşırı kötü işlemciler kullanıyorlar. P70 ne? Isınır ve şarj sömürür. Bence kesinlikle tercih edilmemeli GM. Zaten çoğu telefonu Çinli markalardan çakılmış modeller.

Cihazların diğer markaların cihazlarından 1-2 yıl geriden takip etmesini de unutmayalım. Her şey geriden geliyor GM'de. Hiçbir GM modelinden memnun kalmadım bugüne kadar. Yalnızca GM 9 pro idare ederdi. Ama o da 6 ay sonra benim gözümden düşmeyi başardı.

Hocam siz güzel anlatıyorsunuz da ben GM discovery 2 mini'den başlayıp GM 9 pro'ya kadar hepsini kullandım ve bu GM adlı marka kullanıcıya hiç değer vermiyor. Her modelde güncelleme sorunu mu olur arkadaş? Hâlâ GM 9 pro ve GM 8'e güncelleme gelmedi. Verdikleri sözü tutamadılar. Aşırı kötü işlemciler kullanıyorlar. P70 ne? Isınır ve şarj sömürür. Bence kesinlikle tercih edilmemeli GM. Zaten çoğu telefonu Çinli markalardan çakılmış modeller.
GM 5 Plus modelini de bizzat kullanmış birisi olarak katılıyorum. Telefonu kronik sorunları yüzünden 3 defa garantiye göndermiştim. Android One olmasına rağmen güncellemeyi aşırı geç vermişlerdi. İlk başta şarj soketi bozuldu ikinci sefer kendi işletim sistemini sildi(nasılsa artık). Üçüncü sefer tekrar bataryası bozuldu.

Aldığım zaman, Realme 6 almamanın pişmanlığını yaşamıştım. Fiyatları yakındı aldığım zaman.

En azından Helio G90 tercih edilebilirdi.

GM 5 Plus modelini de bizzat kullanmış birisi olarak katılıyorum. Telefonu kronik sorunları yüzünden 3 defa garantiye göndermiştim. Android One olmasına rağmen güncellemeyi aşırı geç vermişlerdi. İlk başta şarj soketi bozuldu ikinci sefer kendi işletim sistemini sildi(nasılsa artık). Üçüncü sefer tekrar bataryası bozuldu.

Aldığım zaman, Realme 6 almamanın pişmanlığını yaşamıştım. Fiyatları yakındı aldığım zaman.

En azından Helio G90 tercih edilebilirdi.
Evet GM genel olarak böyle. Şuan o telefon yeni diye aldanmayın yakında çıkar onda da sorunlar, arızalar. Buraya da Şikayetvar sitesindeki GM puanını bırakıyorum. Kendiniz için iyi olan seçimi yapın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-06-08-13-21-54-82.jpg
    Screenshot_2021-06-08-13-21-54-82.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 61
Sosyal medya ve oyun oynamak için alıyorum. Şarjı 4-5 saat dayansa yeter. Hiç General Mobile kullanmadım amacım oyun sizce kasma donma olmadan oynatır mı? 2. ele çok güvenmiyorum ama 2. el Redmi Note 8 Pro bulabiliyorum bu fiyata.

Sosyal medya ve oyun oynamak için alıyorum. Şarjı 4-5 saat dayansa yeter. Hiç General Mobile kullanmadım amacım oyun sizce kasma donma olmadan oynatır mı? 2. ele çok güvenmiyorum ama 2. el Redmi Note 8 Pro bulabiliyorum bu fiyata.

General Mobile oyun performansında pek iyi değil demek tam doğru olmaz. Ama P70 işlemcisi belli. Biliyoruz ne olduğunu. P70 çok performanslı bir oyun değil. Kasma donma normal oyunlarda çok yapacağını şahsen düşünmüyorum ama orta kaliteli bir oyun bile olsa droplar ya da kasmalar yaşanabilir bence. Hem de MediaTek bildiğimiz gibi aşırı ısınır. Ve çok şarj yer. Seçiminizi ona göre yapın. Redmi Note 8 Pro da da MTK işlemci var ama g serisi p serisine göre çok daha iyi diye biliyorum yanlış olmasın ama Redmi Note 8 Pro alırsanız GM yerine, kesinlikle pişman olmazsınız.
General Mobile oyun performansında pek iyi değil demek tam doğru olmaz. Ama P70 işlemcisi belli. Biliyoruz ne olduğunu. P70 çok performanslı bir oyun değil. Kasma donma normal oyunlarda çok yapacağını şahsen düşünmüyorum ama orta kaliteli bir oyun bile olsa droplar ya da kasmalar yaşanabilir bence. Hem de MediaTek bildiğimiz gibi aşırı ısınır. Ve çok şarj yer. Seçiminizi ona göre yapın. Redmi Note 8 Pro da da MTK işlemci var ama g serisi p serisine göre çok daha iyi diye biliyorum yanlış olmasın ama Redmi Note 8 Pro alırsanız GM yerine, kesinlikle pişman olmazsınız.
Yanlış anlaşılmasın 2. El güvenlidir mesajı vermiyorum. Yalnızca RN 8 Pro daha iyi diyorum.

Yanlış anlaşılmasın 2. el güvenlidir mesajı vermiyorum. Yalnızca rn 8 Pro daha iyi diyorum.

Peki sizce çakma olma vb söz konusu olur mu 2. elde?

Peki sizce çakma olma vb söz konusu olur mu 2. elde?

Sanmıyorum. Yalnız Redmi telefonlarda ve mi telefonlarda kaçak işlem yapıldığını biliyorum. En yaygın bu telefonlarda yapılıyor. 6 ay sonra telefonunuzun klonlanmış olduğunu öğrenebilirsiniz. Tavsiyem faturalı ve garantisi devam eden cihazlara bakmanız.
Buna IMEI klonlama da diyorlar. Yurtdışından ucuza belli yollarla getirilen cihazlara tr deki ucuz telefonların IMEI'leri atılıyor ve bu en çok Xiaomi markasında mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı