General Mobile GM5 Plus alınır mı ?

Yusuf Zenbel

Kilopat
Daha fazla  
1000 TL sınırım var. Telefon alacağım. General Mobile GM5 Plus dğşünüyorum şu an ama bazı arkadaşlar telefonun çok sorunu olduğunu alınmaması gerektiğini söylüyorlar. Genellikle oyun oynuyorum sosyal medya ve müzik dinliyorum. General Mobile GM 5 plus oyun oynarken ısınır mı ? Sizce General mobile GM 5 Plus almalımıyım. Alma diyorsanız 1000TL altı telefon önerileriniz neler? ( Genellikle oyun oynuyorum ısınmasını istemem. General Mobile 4G kullanıcısıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Google Android One kapsamında olsa da GM telefonları pek önermem. Adam akıllı cihaz bana göre üretemedi hala. Alternatif modellere yönelin. Redmi Note 4 olabilir. Kısa süre içinde telefon almayacaksan A1 modeli zamanla fiyatı biraz daha düşecektir, bütçene uygun olabilir zaman içerisinde. Redmi Note 4 dışında J7 Prime ve P9 Lite modellerine de bakabilirsin.

SD 617 yonga seti içeren bir cihaz 2018 yılında daha alınmamalı. SD 621 ve üzeri 14 nm yonga setlerini tercih etmeniz size hem performans hemde enerji verimliliği iyi olduklarından batarya tasarufu sağlayacaktır. Arkadaşlar sürekli İthalatçı garantili cihazlar önermiş. TR garantili olarak şu alternatifi öneriyorum.

Huawei P9 Lite 2017 (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı