arada oynuyorum hocam günlük görevleri yapıyorum, the Chasm bakıyorum. Karakter olarak raidenz venti, zhongli, mona, keqing, jean var. Bu arada yine kod dağıtıldı mı? Kaçırdım mıHocam Kazuha yarın geliyorHoşgeldiniz bu arada hala oynuyor musunuz, oynuyorsanız hangi karakterleriniz var.
Karakterleriniz güzelmiş hocamarada oynuyorum hocam günlük görevleri yapıyorum, the Chasm bakıyorum. Karakter olarak raidenz venti, zhongli, mona, keqing, jean var. Bu arada yine kod dağıtıldı mı? Kaçırdım mı![]()
he evet unuttum ben bu adamı. Takip edeceğim. Dante de vardı. Takip edeyim Twitch den.Karakterleriniz güzelmiş hocamBu arada size önermiştim ama tekrar öneriyeyim https://www.youtube.com/c/BoraSlitYeşilırmak bu kanaldan bilgi alabilirsiniz canlı yayınlar hakkında vesaire. Kodlar vardı ama süresi çoktan geçti.
Dante'de iyi fakat pek önermiyorum oyun bilgisi, video sıklığı ve kalitesinden dolayı Bora çok daha iyi.he evet unuttum ben bu adamı. Takip edeceğim. Dante de vardı. Takip edeyim Twitch den.
tamamdır hocam. Dante ye en son bişi demiştim zaten laf soktuDante'de iyi fakat pek önermiyorum oyun bilgisi, video sıklığı ve kalitesinden dolayı Bora çok daha iyi.
Kazuha çıkarttım hocamDante'de iyi fakat pek önermiyorum oyun bilgisi, video sıklığı ve kalitesinden dolayı Bora çok daha iyi.
Bende çıkarttım hocamtamamdır hocam. Dante ye en son bişi demiştim zaten laf soktuOndan bi ayarım aslında.
Kazuha çıkarttım hocamSöylemek istedim. Nasıl oldu bilmiyorum en son umutsuz şekilde Itto ya basıyordum. Pity artmış demek ki
Sizin durumlar nasıl?
Çok güzel destek olur, sadece anemo ve geo karakterleri güçlendirmiyor.Kazuhayi çok bilmiyorum, ayaka için iyi destek olurmu?
F2p oyuncusuyum ayaka için ne gibi Bi güç desteği olur 3 aydır primo biriktiriyorum, 5 yildiz kılıç mı beklemeliyim?Çok güzel destek olur, sadece anemo ve geo karakterleri güçlendirmiyor.
Bende çıkarttım hocamBu arada Kazuhaya bol bol elemental mastery kasıyoruz.
Video atmışsınız görmemişim pardonBenim şuan takımın zhongli, Raiden, Barbara, Kazuha. Nasıl sizce? Bu arada elemental mastery nasıl kasıyoruz yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.